Complex termal de 20 de milioane de euro ajuns pe ultima suta de metri

De vara viitoare, oradenii se vor putea bucura de un complex termal nou-nout. Lucrarile la complexul wellness-termal Nymphaea au intrat pe ultima suta de metrii.

Potrivit project managerului, in aproximativ 2 luni si jumatate vor preda lucrarea. Inca din luna iulie au inceput sa ajunga pe santier si toboganele aferente proiectului. topogan1

Potrivit proiectului Nymphaea, o cladire a aquaparkului (C4) este formata dintr-un ansamblu de 6 tobogane uriase exterioare si turn de acces. Acestea vor fi realizate pe structura metalica, cu platforme de pornire, lungimea toboganelor fiind cuprinsa între 40 m si 182 m.

topogan2

Printre atractile parcului se numara si 6 tobogane exterioare: Anaconda (de 135,50 m), Turbo (de 65,80 m), Kamikaze (de 40,70 m), Multislide (de 4 x 900 cu lungime de 80 m), Rafting (de 131,90 m) si Magic Eye (de 182 ,60 m).

Potrivit reprezentantilor primariei, complexul va fi deschis in primavara sau in vara anul viitor. Acesta decizie cat si pretul de intrare sau strategia de dezvoltare a complexului vor fi luate de viitorul administrator al complexului.Nymphaea 2

Spa-urile si zonele de agrement sunt intr-o continua dezvoltare in Romania. De la inceputul anului echipa de cercetare HotelInvest a confirmat 213 investitii, cu 20 %  mai multefata de aceiasi periaoda de anul trecut.

Daca vreti sa aflati datele de contact la unul dintre cele 213 investitii sau aricare alta investitie Horeca in constructie sau amenajare, contactati-ne aici.