TOP 6 aspecte de care sa tii cont cand alegi cadoul pentru colaboratorii tai

A oferi cadouri este o practica atat de veche si atat de inradacinata in mintile noastre, incat e greu sa ne concepem fara cadouri la sarbatorile de iarna. Aceeasi opinie o au si partenerii afacerii noastre sau angajatii. Dar ce le putem oferim acum de Craciun?

Spre deosebire de anii trecuti, cand cadourile corporate de Craciun se ofereau intregii baze de date de clienti si de obicei cadoul era un obiect promotional generic, ieftin, care era deseori usor de uitat si probabil niciodata pastrat dupa inceperea noului an, in acest an atitudinea este putin diferita: se recurge mai ales la alegerea selectiva a cadourilor business, dar si a persoanelor carora li se vor oferi; pe langa acestea, este foarte importanta calitatea cadoului corporate oferit si bineinteles personalizarea acestuia.miere1

Cea mai buna modalitate de a multumi persoanelor cu care vrei sa faci afaceri pe viitor este sa oferi o experienta de neuitat prin cadoul oferit. Pentru a obtine acest lucru, este foarte important sa avem in vedere importanta calitatii in fata cantitatii, iar acest lucru se aplica atat in ceea ce priveste alegerea cadoului business pe care-l oferi, dar si in ceea ce priveste alegerea destinatarilor cadourilor corporate de Craciun.ELI_1268

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

  1. Gandeste-te de pe urma caror clienti compania ta va beneficia cel mai mult din crearea unei impresii memorabile. De obicei, sunt parteneri de afaceri cu care deja  lucrezi de mult timp, pentru a le arata ca ei sunt un client important pentru tine.
  2. Alege cadoul corporate diferit. Asigura-te ca oferi un cadou care este inovativ, diferit de anii trecuti si chiar de ceilalti din piata. Unicitatea iti va oferi garantia ca clientul tau nu va uita experienta care i-ai oferit-o.
  3. Alege un produs natural, si astfel vei avea garantia ca acest cadou este acceptat si placut de partenerii tai.
  4. Daruieste un produs romanesc. Suntem cu toti actori pe piata economica romaneasca si ne dorim ca economia tarii sa creasca pentru ca implicit afacerea noastra si a partenerilor nostre sa se dezvolte.
  5. Personalizarea cadoului. Personalizarea este foarte importanta, la fel si promovarea brandului tau. Adauga o nota personala, prin personalizarea cadoului oferit.
  6. Recomenseaza-ti angajatii cu cadouri de Craciun. Ei sunt motorul afacerii tale, iar cadoul de Craciun demonstreaza aprecierea companiei fata de ei.ELI_1272

Miere din Poiana este printre putinii producatori romani care s-au mulat pe cerintele pietei si a creat o divizie de sine statatoare de cadouri personalizate pentru toate evenimentele din viata cotidiana sau viata companiei dumneavoastra.

Borcanele cu miere cu un design deosebit pot fi personalizate, la fel si cutia sau ambalajul dorit , designerii nostri asteptand zilnic noi provocari, asemenea tamplarului din satul Poiana Scheii comuna Scheia furnizorul oficial de ambalaje home made. Miere din Poiana mentine un trend de crestere sociala a zonei avand un circuit integrat in acest mic sat pitoresc.ELI_1405

Astfel linia de cadouri de la Miere din Poiana are toate aspectele motivationale evidentiate de psihologi fiind un produs natural, intr-un ambalaj handmade si biodegradabil, avand efect asupra sanatatii fizice si cognitive, un produs ce ofera energie, optimism si stare de bine.

Mos Craciun anul aceasta este partener Miere din Poiana si va darui peste 2500 cadouri personalizate pentru angajatii corporatisti din Bucuresti, Constanta si Iasi.

Pentru a primi o oferta personalizata a cadoului perfect pentru colaboratorii dumneavoastra ii puteti contacta pe cei de la Miere din Poiana la adresa de e-mail: contact@mieredinpoiana.ro sau completand formularul de mai jos.