FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania al brand-ului GERARD, ofera gratuit folia anticondens Delta – Vent N pentru fiecare metru patrat de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard cumparat pana la 31 iulie.

Iti doresti un acoperis elegant si durabil? Alegand siguranta si calitatea tiglelor Gerard te poti bucura de un acoperis rezistent si cu aspect deosebit, datorita acoperirii cu piatra naturala. In plus, pana la 31 iulie, pentru fiecare mp de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard cumparat, primesti GRATUIT folia anticondens Delta – Vent N. Alege unul dintre profilele Gerard: Heritage, Classic, Shake, Shingle sau Milano si bucura-te de PROMOTIA verii!

Afla AICI mai multe detalii!

Profile si culori aflate in promotie:

  • Profilul Shingle – Eclipse, Bark
  • Profilul Heritage – Chestnut, Charcoal, Spanish Red
  • Profilul Classic – Charcoal, Chestnut, Redwood, Spanish Red
  • Profilul Shake – Charcoal, Chestnut, Deep Balck
  • Profilul Milano – Charcoal, Chestnut si Rosso

*promotia este valabila doar in sistem complet (tigla metalica si accesorii Gerard, folie anticondens Delta si sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafata a invelitorii de cel putin 75 de mp. Promotia Gerard este disponibila in reteaua nationala de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis.

Gerard este prima tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din lume, cu o istorie de peste jumatate de secol. Inventat in Noua Zeelanda si cu o garantie de 50 de ani, acoperisul Gerard indeplineste cele mai exigente standarde internationale. Tiglele Gerard sunt produse din otel protejat cu aliaj Zincalume, ce asigura o rezistenta de pana la 9 ori mai mare decat otelul galvanizat. Mai mult, tiglele Gerard se numara printre cele mai usoare invelitori de pe piata, fiind de pana la 7 ori mai usoare decat tiglele traditionale. Toate acestea impreuna cu sistemul unic de fixare al modulelor, confera acoperisurilor Gerard siguranta si rezistenta in caz de cutremur. Acestea sunt motivele pentru care Gerard este prezent in peste 80 de tari din lume. FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD.

Despre Final Distribution:

FINAL DISTRIBUTION este reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si DELTA – membrane de protectie pentru acoperis, fiind totodata si producatorul sistemelor de invelitori NOVATIK (tigla metalica in panouri mici, tabla prefaltuita si sisteme de jgheaburi si burlane).

Mai multe informatii pe:  www.gerard.com.ro; www.finaldistribution.ro

Facebook: Final Distribution si GERARD Roofs; blog: www.DespreAcoperisuri.ro