Peste cateva zile va fi deschis oficial santierul primului zgarie-nori adevarat din Romania

Omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu anunţă că în câteva zile va deschide oficial şantierul primului zgârie nori adevărat din România. Clădirea va avea o înălţime de 155 metri, în condiţiile în care cele mai înalte imobile din ţară sunt în Bucureşti şi au în jur de 135 de metri. Turnul lui Dascălu va oferi la final 50.000 mp de birouri de lux în cadrul proiectului OpenVille Timişoara. Acolo Dascălu a finalizat deja alte 2 clădiri de birouri – UBC 1 şi UBC 2 -, care cumulează 31.000 de metri pătraţi închiriabili, iar o a 3-a clădire – UBC 3 – se află în construcţie şi va avea 19.000 de metri pătraţi.

Şantierul la cea mai înaltă clădire din ţară va fi extins şi la o parcare supraterană dar şi la un pasaj rutier ce va lega două străzi. Pasajul ar urma să înghită 11.000.000 euro, iar Dascălu a promis Primăriei Timişoara că grupul Iulius va finanţa această lucrare iar apoi va ceda gratuit municipalităţii respectivul pasaj., Iulius va construi în acelaşi timp şi o parcare supraetajată unde vor fi amenajate 900 locuri de parcare. Şi această investiţie ar urma să înghită 11 milioane euro, sumă ce ar putea fi amortizată în doar 4 ani dacă se vor practica tarifele folosite la PALAS Iaşi iar gradul de ocupare va fi măcar similar celui de la Iaşi.

Sursa articol: topiasi.ro

Ce alte investitii office au mai fost anuntate in judetul Timis?

In judetul Timis au mai fost identificate in ultimele 12 luni 199 de ivestitii in cladiri office si comerciale aflate in diverse stadii de executie. Doresti datele de contact si informatii complete despre aceste proiecte? Acceseaza platforma inteligenta www.victa.ro – asistenta virtuala de vanzari la santiere.