In iunie se va deschide primul hotel Hampton by Hilton din Romania

sursa poza

Primul hotel Hampton by Hilton din România se va deschide la jumătatea lunii iunie, în Cluj, și va avea o capacitate de 109 camere, ne-a declarat astăzi Adela Cristea, director de dezvoltare Hilton pe Europa Centrală și de Sud-Est, în cadrul evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Conference.

Hampton by Hilton din Cluj este situat pe Bulevardul 21 decembrie 1989, va fi operat în sistem de management și va fi al 5-lea hotel al companiei Hilton Worldwide în România. “Hotelul Hampton by Hilton Cluj va fi deschis pe 15 iunie a.c. Am angajat tot personalul, iar acum facem training câteva săptămâni înainte de inaugurare. Hotelul dispunde de 109 camere și oferă oaspeților serviciile şi dotările standard ale lanțului, care includ un mic dejun cald gratuit în fiecare dimineaţă a sejurului, precum şi acces gratuit la internet de mare viteză în fiecare cameră şi garanţia 100% a satisfacţiei clienților”, ne-a declarat Adela Cristea.

Hilton Worldwide are în prezent 8 hoteluri în pipeline în România, iar planurile de extindere continuă: “După ce vom deschide Hampton by Hilton Cluj vom mai avea 7 hoteluri în pipeline în România. Suntem în discuții totodată cu niște dezvoltatori pentru alte hoteluri în România, atât în zona de litoral cât și la munte – pentru brandurile DoubleTree by Hilton sau Hilton, iar în zona de orașe, în București de exemplu, mă uit pentru încă un Hampton sau un Hilton Garden Inn. În zona de stațiuni se pretează hotelurile upscale, deoarece oamenii vin aici să se relaxeze și trebuie să le oferi spa, piscină, restaurante, săli de evenimente, facilități care duc în zona de upscale. În prezent suntem în discuții, nu am semnat nimic momentan”, ne-a mai declarat Adela Cristea.

De asemenea Hilton mai are în pipeline în România, 2 hoteluri DoubleTree by Hilton, la Ploiești și Sighișoara, conversii a unor hoteluri existente. “Nu pot să vă spun exact când vor fi gata, pentru că proprietarii lucrează în prezent la aceste proiecte, la finalizarea spa-ului în Sighișoara de exemplu, și mai sunt ceva lucrări acolo. Nu pot să înaintez exact o dată, dar sperăm că se vor deschide ambele anul viitor”, ne-a mai spus Adela Cristea.

Sursa
Add a Comment