Stocuri de 12.000 de mp de piatra naturala pregatite pentru Black Friday

PIATRAONLINE, marca inregistrata a Rock Star Construct, a pregatit pentru Black Friday stocuri de 12.000 de mp de piatra naturala. Pe 20 noiembrie, peste 50 de produse vor avea preturi reduse cu pana la 90%.black friday romania - baie travertin marmura ardezie

Acesta este al doilea an consecutiv in care compania pregateste oferte de Black Friday, investitia in campanie fiind de 75.000 de euro, cu 50% mai mult fata de anul precedent. „Estimam sa avem peste 300 de comenzi, facute atat pe site, cat si in showroom. Comparativ cu anul trecut, ne asteptam ca numarul comenzilor sa se dubleze”, a declarat Mariana Bradescu, co-fondator Rock Star Construct.

Conform vanzarilor din 2014, cele mai cautate produse sunt cele de impermeabilizare si intretinere pentru piatra naturala, ardezia flexibila si travertinul. Pentru anul acesta, au fost pregatite stocuri considerabile de travertin, marmura si ardezie flexibila.

Pe 20 noiembrie, showroom-ul din Aleea Teisani nr. 137 A este deschis de la ora 9 pana la ora 20. Pentru cei care doresc sa profite de reducerile la piatra naturala pot comanda si online. Livrarea produselor se face in maximum 48 de ore (doua zile lucratoare), in orice oras din tara.stocuri piatra naturala PiatraOnline

PIATRAONLINE este primul business romanesc de piatra naturala care face reduceri masive de Black Friday. Compania pune la dispozitie servicii complete: sfaturi si recomandari legate de folosirea pietrei naturale in amenajari, informatii utile legate de montaj si tratamentul ce trebuie aplicat pentru cresterea rezistentei materialului sau o echipa de montatori cu experienta in lucrul cu piatra naturala. PIATRAONLINE estimeaza ca vor inchide anul cu o cifra de afaceri de cinci milioane de euro.

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE, marca inregistrata a Rockstar Construct, este cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania, cu o gama de peste 1500 de produse din: travertin, ardezie, marmura, ardezie flexibila si mozaicuri din travertin si marmura. Membru al Marble Institute of America, PIATRAONLINE a deschis in 2013 cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania.