Proiectul de 17.25 milioane de lei de pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov

Pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov, a fost demarat un proiect pentru construirea unui spațiu de agrement dedicat saniei de vară.

Valoarea proiectului este estimată la 17.25 milioane de lei, iar la data de 22 noiembrie 2023, a fost inițiată procedura de atribuire a contractului pentru proiectare tehnică și antrepriză aferentă.

Proiectul are în vedere crearea unei facilități care să ofere iubitorilor de sanie de vară o experiență pe pârtia din Poiana Brașov. Acest spațiu de agrement va completa oferta de distracție și activități recreative oferite deja de stațiunea montană.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect și pentru a fi la curent cu evoluția acestuia, accesați platforma Victa.ro. Aici, singura asistentă virtuală de ofertare la șantiere din România vă va furniza informațiile necesare și vă va ține la curent cu fiecare etapă a procesului de construcție.

Astfel, locuitorii și vizitatorii din Poiana Brașov vor putea să se bucure nu doar de frumusețea peisajului montan, ci și de facilități moderne și inovatoare care să îmbunătățească experiența lor pe Pârtia Bradul. Cu siguranță, acest proiect va aduce un plus de valoare și va consolida statutul stațiunii ca destinație de vacanță atractivă și diversificată.

SURSA ARTICOL