De ce nu trebuie să ratați participarea la seria expozițională ROMMEDICA – DENTA I – SOMN EXPO

Știați că în perioada 14 – 16 mai ROMEXPO organizează cele mai importante manifestări expoziționale dedicate profesioniștilor din industria medicală?

Dacă sunteți jucători importanți din sectorul medical, stomatologic și farmaceutic sau tocmai ați lansat produse și servicii care asigură un somn liniștit, vă așteptăm în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO pentru a contribui la modernizarea sistemului medical românesc şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Sănătatea la superlativ nu este un atribut de neatins! Putem contribui împreună la realizarea lui prin promovarea celor mai bune produse și servicii din domeniu.

De ce să participați la ROMMEDICA – DENTA I – SOMN EXPO 2020?
 organizați conferințe, seminarii și prezentări dedicate vizitatorilor specialiști;
 sunteți la curent cu investițiile din domeniu, dar și cu ultimele tendințe din industria medicală, atât la nivel național, cât și european;
 luați contact direct cu reprezentanții firmelor competitoare;
 faceți parte dintr-un eveniment care beneficiază de o promovare intensă în social media, TV și print.

În 2019 manifestările au avut un real succes în rândul antreprenorilor participanți:
 84% dintre reprezentanții firmelor care au expus la ROMMEDICA au stabilit noi contacte de afaceri;
 71% dintre participanții la ROMMEDICA s-au arătat mulțumiți de calitatea vizitatorilor la stand;
 84% dintre expozanții DENTA I au primit informații relevante despre tendințele pieței;
 92% dintre antreprenorii prezenți la DENTA I și-au consolidat relațiile cu partenerii tradiționali.

Ajunsă la cea de-a XXX-a ediție, ROMMEDICA reprezintă platforma ideală de informare a reprezentanțiilor sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale.

DENTA I este locul de prezentare a celor mai noi tehnici și tehnologii dedicate medicinei dentare și oferă posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele din domeniu.

Aflat la cea de-a doua ediție, SOMN EXPO este organizat cu scopul de a atrage atenția în ceea ce privește impactul pe care tulburările de somn îl au asupra individului și societății.