3 proiecte Horeca pe care le pregateste statul pentru 2019

Sala polivalenta, 5000 locuri, judetul Constanta

Cu o valoare ce depaseste 61 mil RON si o suprafata de circa 9800 mp, proiectul se afla in etapa de obtinere a avizelor, in luna noiembrie fiind emis certificatul de urbanism prin care se vor demola 6 cladiri din cadrul Complexului Sportiv Badea Cartan. In ceea ce priveste cantitatile specificate in caietul de sarcini, se vizeaza, printre altele, o suprafata de 2155 mp mocheta, 4740 pardoseala epoxidica, 5265 bucati de scaune pentru tribune si spectacol, 13 tablorui electrice, 617 usi de interior.

 

 

Centru multifunctional Legacy S+P+1E, judetul Bistrita Nasaud

Proiectul se ridica la o valoare de 15.57 mil Ron si o suprafata de 3150 mp. Sunt prevazute functiuni precum spatii pentru activitati recreativ-culturale, sala multifunctionala, sala de expozitii, sala de spectacole, zona teatru, sala de gimnastica, sala de yoga, bazin de inot. Proiectul se afla in procedura de atribuire a contractului pentru proiectare tehnica si antrepriza aferenta.

 

Parking 2S+P cu 292 locuri de parcare, loc de joaca pentru copii si teren de basket, judetul Cluj

Viceprimarul preconizeaza ca la inceputul anului se va da ordinul de incepere a lucrarilor pentru 4 parkinguri subterane din oras care ulterior, au un an, un an si jumatate in care sa fie ridicate. Parking-ul se construieste pe o suprafata de 3910 mp, va avea capacitatea de 292 locuri, dintre care 8 sunt destinate persoanelor cu dizabilitari, 9 masinilor electrice, 11 masinilor mari. Suprafata utila a proiectului este de 9390, iar valoarea 15.40 mil RON.

 

Esti interesat sa afli ce alte proiecte semnificative se vor desfasura in 2019?  Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro