Hotelul President din Mangalia se renoveaza

In prezent hotel President din Mangalia este inchis pentru renovari. Lucrarile au demarat de cateva luni, iar acum se lucreaza atat la reabilitarile exterioare, cat si la cele interioare.

sursa foto: www.plaja.ro
sursa foto: www.plaja.ro

Reprezentantul investitorului, domnul Mocanu, ne-a precizat ca proiectul include lucrari de consolidare, realizarea centralizata a climatizarii, instalatii electrice si termice, pardoseli, finisaje si dotari. Incalzirea se va face cu centrala termica si radiatoare. De asemenea, se doreste schimbarea mobilierului in cele 65 de camere.

In acest moment hotelul are 3 stele, dar se doreste ca dupa terminarea renovarii sa creasca clasificarea hotelului la 4 sau 5 stele. Domnul Mocanu ne-a spus ca se doreste finalizarea lucrarii pana la sfarsitul toamnei.

In aceasta faza, pe adresa de email a dlui Mocanu sunt asteptate oferte pentru mozaic marmura (alb), de 4-7 mm – 18 tone, mozaic marmura (rosu), de 4-7 mm – 4 tone (ambalare in saci de 50 kg).

Pentru a oferta la hotelul President din Mangalia sau la oricare alta investitie confirmata de catre echipa Hotel Invest, contacteaza-ne aici.