GardenLand – Cel mai mare producator de mobilier inspirat de natura

Gardenland este inovatorul in crearea mobilierului rustic din lemn rotund, decojit si prelucrat manual utilizat in hoteluri, vile, cabane, pensiuni, restaurante, gradini de vara, baruri, camere, bai, gradini si locuri de joaca.

Cat de tare iti doresti ca pensiunea ta sa fie unica?

In Romania Gardenland este prima firma care din 1999 foloseste lemnul in forma lui naturala pentru a decora gradini, case sau locuri publice. Astfel ei lasa natura prin creatia ei in timp, sa fie principalul designer, rolul lor fiind de a potrivi armonios, in orice colt al locuintei d-voastra ceea ce noi consideram a fi frumos.

Fiecare proiect este unicat, adaptat gustului si cerintelor clientului.
Avand o gama diversa de produse atat pentru interior cat si pentru exterior ca mobilier de bar, mese de diverse forme si marimi, canapele, cuiere, oglinzi, paturi, dulapuri, scaune, corpuri de iluminat, foisoare, pergole, poduri, balustrade, balansoare, banci, cabane si case din lemn rustic.
Gardenland isi propune sa aduca in inimile clientilor o mica parte din frumusetea, naturaletea si caldura lemnului.

Mobilier incredibil din crengi si radacini

Stalpi de sustinere imbracati in copaci cu crengi? Sau Garduri rezistente din radacini de copaci? Pe acest concept am inceput sa realizam terase inedite, mobilier rustic, sali de mese, etc. din… crengi, trunchiuri si radacini de copaci.
Casa din povesti… oaza perfecta de relaxare inspirata de mama-natura!

Te invitam sa vezi cateva din lucrarile GardenLand, pentru a te convinge de unicitatea lor. Pentru asta, e nevoie de un click.

 

Pentru o oferta personalizata, poti completa formularul de mai jos.
Add a Comment