KETTLER: Vino la ROMHOTEL sa vezi cele mai noi echipamente de fitness si dotari pentru spatii de agrement!

Intre 17 și 20 noiembrie, in Centrul Expoziţional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalittaii, Expozitia Internaţionala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante – ROMHOTEL (www.romhotel.ro) . 

Peste 60 de companii isi prezintă ofertele de produse si servicii specifice pietei de HORECA, precum si noutatile aparute intr-un domeniu in care calitatea este pe primul loc pentru consumator. Printre acestea se numara si KETTLER – brand lider in echipamente de fitness, mese de tenis, biciclete, jucarii pentru copii si mobilier de agrement.

giro_s1_07689-150_m1mp_l

Echipamentele de forta si cardio fitness din portofoliul KETTLER pot fi regasite in unele dintre cele mai cunoscute hoteluri, pensiuni si spa-uri din toata tara, printre care si: Hotel Cismigiu – Bucuresti, Hotel Golden Tulip Victoria – Bucuresti, Hotel Minerva – Bucuresti, Hotel Esprit – Brasov,  Hotel Palas Iasi, Hotel Esprit – Brasov, Hotel Phoenicia – Bucuresti,  Hotel International Sinaia.

O varietate de produse destinate amenajarii zonelor de agrement si salilor de fitness din spatiile HoReCa vor fi expuse la standul KETTLER in perioada 17 – 20 noiembrie, la Romexpo, cu ocazia Expozitiei internationale de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante – ROMHOTEL 2016.

Descopera cele mai noi si perfromante echipamente KETTLER pentru  industria Horeca!

kettlerKETTLER este brandul lider in echipamente de fitness, mese de tenis, biciclete, jucarii pentru copii si mobilier de agrement. KETTLER simbolizeaza calitate, stil şi durabilitate şi este recunoscut la nivel global. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie, dintre care amintim:

  • prima bicicleta din aluminiu din lume, cu care a revolutionat in 1977 KETTLER lumea biciclistilor
  • bicicleta de exercitii pentru acasa „Golf”, concept dezvoltat în anii optzeci, devenind cel mai popular echipament de fitness in Europa
  • iubitul KETTCAR, cu care au crescut multe generatii de copii si adolescenti, avand un numar de peste 16 milioane de astfel de produse vandute in intreaga lume
  • prima masa de tenis din aluminiu, rezistenta la intemperii, lansata in 1974, inca recunoscuta pentru functionalitatea sa inovatoare.

Echipa KETTLER – WELLNESS SOLUTIONS