Ai un spatiu verde sau un parc de amenajat? Avem o recomandare pentru tine!

Gradina este spatiul in care ne relaxam si pe care iubim sa-l ingrijim si sa-l facem locul de care suntem mandri prin diferite decoratiuni si plante. Sezonul estival este momentul in care sunt initiate cele mai multe proiecte de acest gen, fie ca vorbim de amenajarea unei gradini, a unui spatiu verde, a unui teren de sport sau chiar a zonei  verzi din fata unei cladiri de birouri.

Daca detii un spatiu verde mare sigur te intereseaza cum sa il amenajezi astfel incat sa te bucuri din plin de el. Vrei un loc numai al tau in care sa te poti bucura de natura si sa iei o pauza de la poluarea orasului ? Daca raspunsul tau este „Da”, atunci cu siguranta vei avea nevoie de un specialist in domeniul amenajari gradini.

Experienta de 17 ani in productia de gazon pentru spatii verzi si terenuri de sport!

Rezultatele cu adevarat bune sunt obtinute doar daca faci cele mai bune alegeri, iar colaborarea cu „SC Gazonul”, firma cu 17 ani de experienta in amenajarea de spatii verzi, e un pariu castigator.

Gazonul SRL pune la dispozitie gazon covor si plante ornamentale din pepiniere proprii, iar pe baza proiectelor executate de arhitecti peisagisti, proiecteaza amenajari de parcuri, gradini, terenuri de sport cu sisteme de irigare automatizate, drenaje si lucrari bazate pe idei originale.

Apeleaza la SC Gazonul SRL pentru:

  • Proiectare si amenajare spatii verzi
  • Proiectare, amenajare si reconditionare terenuri de sport
  • Sisteme de irigatii automatizate
  • Intretinere spatii verzi
  • Intretinerea terenurilor de sport
  • Proiectare 3D
  • Moblier de gradina, pergole, iluminare parcuri, locuri de joaca

Firma SC Gazonul SRL a fost infiintata in anul 2000 din nevoia de a acoperi o piata noua privind semintele de gazon, semintele de furaj, productia de gazon covor, constructia de terenuri de sport, parcuri si gradini.


Vrei sa afli mai multe detalii si oferte? Completeaza formular de mai jos: