Inovatie, calitate si design germane pentru usi de interior cu personalitate

Primul lucru cu care interactioneaza oaspetii unui hotel sau pensiuni cu camera in care vor inopta este usa acelei camere. Ce spune, ce transmite ea clientilor unitatilor de cazare?

In ultimii ani firma Ayanter a oferit clientilor solutii si servicii complete pentru locuinte, spatii comerciale, hoteluri si pensiuni . Am ascultat si cercetat nevoile clientilor si ale pietei  reusind sa gasim cel mai bun echilibru intre calitate, utilitate si costuri. Ne-am asociat intotdeauna cu cei mai buni furnizori de materie prima si producatori de top, parteneri care functioneaza doar dupa principiul calitatii si inovatiei .

FEINSCHLIFF-Viala-Milieu_04

Portofoliul nostru de produse cuprinde ferestre de maxima siguranta si izolatie , usi pentru interior si exterior de un rafinament deosebit si securitate sporita, sisteme de aluminiu pentru fatade si compartimentari interioare, rulouri pentru umbrirea si siguranta ferestrelor.

Pentru partea de usi interior firma Ayanter  a  ales sa colaboreze cu cel mai mare producator  din Germania in acest domeniu si anume Grauthoff.. Acest mare producator activeaza pe piata de peste 50 de ani aducand in tot acest timp inovatie, calitate si design deosebit usilor pe care le comercializeaza . Aceste lucruri le dovedesc numeroasele aparitii in Top 100 Innovator si a Premilor Reddot design award.

Grauthoff prin firma Ayanter va pune la dispozitie urmatoarele categorii  de usi:

  1. Usi de interior laminate Astra – CPL / HPL  disponibile in peste 20 de finisaje- pentru toate gusturile;
  2. Usi de interior cu furnir natural HGM pe diferite esente de lemn;
  3. Usi de interior din sticla securizata Licht & harmonie  sablate sau vopsite in peste 50 de modele;

Indiferent de modelul ales din categoriile de usi enumerate mai sus acestea vin echipate complet, si anume:

–        toc reglabil cu pervaze pe ambele parti care imbraca zidul pe toata grosimea lui indiferent de dimensiunea acestuia;

–       balamale reglabile cu camasa de Teflon pentru ca usa sa nu scartaie in timp si nu necesita ungere;

–       broasca metalica cu limba acesteia din Teflon pentru o inchidere silentioasa (pentru hoteluri si si pensiuni se poate opta pentru broasca cu inchidere cu cartela la intrarea in camera in cazul acesta usa fiind plina la interior, cu balamale duble si prag coborator);

–       maner la alegere;

De asemnea indiferent de usa aleasa de dumeavostra aceasta se poate realiza si pe sistem culisant pe perete sau ingropat in perete, cu deschidere dubla sau luminator fix, atat pe varianta de lemn cat si pe sticla securizata.

O alta categorie a usilor de interior produse de catre Grauthoff sunt usile speciale, aceasta categorie adresandu-se in mod special hotelurilor si pensiunilor.

FEINSCHLIFF-Weiß-Milieu_TVIN

Din aceasta categorie de usi amintim :

–       Usi rezistente la foc;

–       Usi cu inchidere mutipunct de siguranta;

–       Usi cu inchidere cu amortizor montat pe usa sau ingropat in pardoseala;

–       Usi cu tocuri metalice;

–       Usi cu dimensiuni atipice ale canatului pana la 1200 mm;

 

Ca si o ultima categorie de usi  este aceea a usilor de interior cu balamale ascunse.

Si nu faptul ca aceste balamale speciale si deosebite fata de cele clasice ar fi principalul atu pe care Grauthoff il are fata de ceilalti producatori ci faptul ca Grauthoff a personalizat cantul acestor usi. Astel puteti sa aveti foaia de usa intr-o culoare si cantul acesteia in alta sau chiar furniruit.

O usa cu balamale ascunse are falsul (cantul) drept – ceea ce permite foii de usa sa fie aliniata in acelasi plan cu tocul acesteia oferind un aspect si design foarte elegant.

Pentru faptul ca Grauthoff a venit cu ideea de a personaliza cantul usii a primit premiul Reddot winner award 2012.

Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne vizitati pe internet www.ayanter.ro . Va vom ajuta cu placere.