Cum poti folosi lambriul in designuri inspirate pentru pereti si tavane?

De multe ori, cand ne gandim sa redecoram un spatiu, ne gandim la un nou mobilier, la o noua pardoseala, iar in privinta peretilor, ne rezumam la zugravit, eventual la schimbarea culorii. Cand iti doresti ceva diferit, sugestia noastra este folosirea lambriurilor.

Sistemele de lambriuri comercializate de Romtec Invest sunt fabricate din MDF si acoperite cu folie decor sau metalica. Daca de cele mai multe ori asociem lambriul cu un interior clasic, rustic sau vintage, noi va demonstram ca varietatea de culori, modele si texturi pe care vi le punem la dispozitie se potrivesc perfect si in interioare moderne, minimaliste sau industriale.Sistemele de lambriuri pot fi folosite intr-o multitudine de feluri, punand in evidenta anumite portiuni dintr-un perete sau tavan, dar la fel de bine se potrivesc si pe suprafete mari. Pentru un efect maxim, intr-un pachet sunt disponibile placi de latimi diferite – 80, 100 sau 120 mm, astfel incat posibilitatile de asamblare nu depind decat de propria imaginatie.

Pe langa rolul estetic evident, sunt foarte practice si utile atunci cand doriti sa mascati anumite aspecte fara prea mult deranj – de exemplu, un perete stramb sau o zugraveala crapata.  Se monteaza usor si nu presupun praful si mizeria produse de varuit sau tapetat. De asemenea, foarte util in cazul folosirii lambriurilor este faptul ca peretii se pastreaza mult mai usor curati decat peretii vopsiti. De asemenea, sunt de ajutor in mascarea cablurilor inestetice dar totusi inevitabile.

Un alt avantaj in folosirea sistemelor de lambriuri este faptul ca acestea izoleaza termic, pastrand caldura pe timp de iarna si racoarea pe perioada verii. Mai mult, ele sunt potrivite in incaperi cu umiditate crescuta, cum ar fi baia sau bucataria, evitand totusi ca apa sa curga direct pe ele. Pot fi personalizate, adaugandu-se sisteme de iluminat de ambient, cuiere pentru haine sau ustensile de bucatarie, mici rafturi si etajere.

Fara indoiala, banalul e de domeniul trecutului! Astazi totul este despre varietate! Idei sa ai, ca produsele le gasesti la Romtec Invest. Si daca iti lipsesc ideile, te ajutam cu cateva sugestii AICI.

Produsele de calitate si amenajarile interioare sunt pasiunile noastre. Le-am imbinat cu succes in ceea ce azi este ROMTEC INVEST. Distribuim la nivel national produse premium pentru amenajarea de spatii de locuit, comerciale, birouri, restaurante, pensiuni, etc. Cu un management tanar, dar specializat in domeniu, ne-am bazat afacerea pe incredere, onestitate si profesionalism. Suntem dinamici, pragmatici si mereu atenti la cerintele si nevoile clientilor nostri. Suntem in permanenta aliniati la tendintele globale si cautam mereu noi oportunitati de dezvoltare. Ne puteti contacta AICI.