Ce produse folosim atunci când avem deschideri mari?

Aflați cum să vă bucurați de priveliștea din exterior, având o casă modernă cu sisteme culisante vitrate.

Creați spații spectaculoase pentru relaxare sau distracție, dar care sunt și eficiente din punct de vedere energetic. Începeți prin a încadra peisajul exterior, surprinzând-ul în toată splendoarea.  Apoi pur și simplu deschideți geamul care vă separă de el.

Principalul sistem culisant vitrat potrivit pentru deschideri mari este COR VISION PLUS, proiectat pentru a răspunde provocărilor arhitecturale.

Acest sistem prezintă secțiuni centrale vizibile de doar 25 mm și posibilitatea de a ascunde complet tocurile inferioare, superioare și laterale, aducând un plus de valoare design-ului locuinței.

COR VISION PLUS este disponibil în configurații de foaie și fix cu 2 sau 4 foi, cu dimensiunea maximă de 4.000mm/foaie lățime sau înălțime. Sistemul propus oferă atât posibilitatea de deschidere manuală, având greutatea de până la 400 kg/foaie, cât și posibilitatea de deschidere cu motor, permițând greutăți de până la 700 kg/foaie.

O altă soluție pentru crearea deschiderilor cu dimensiuni atipice este utilizarea ușilor și ferestrelor 4600 glisante cu ridicare HI.

Culisantele 4600 cu ridicare HI sunt mai mult decât simple ferestre sau uși panoramice, având caracteristici care conferă confort căminului dumneavostră, indiferent de anotimp sau climă.

Această culisantă oferă posibilități arhitecturale nelimitate. Totodată, prezintă posibilitatea de a alege între două opțiuni atunci când vine vorba despre secțiunea vizibilă în nodul central, standard fiind de 110 mm și minimalist de doar 50 mm.

Un alt avantaj al uzitării culisantelor 4600 cu ridicare HI este buna izolare termică a acestora, ale căror valori de transmitere (Uw) încep de la 0.9 (W/m²K). De asemenea, este posibilă instalarea sticlei tripan pentru a crește nivelul izolării fonice și termice.

Atunci când vorbim despre deschieri de dimensiuni mari, trebuie să ne îndreptăm atenția și asupra sistemulul armonic cu ruptură de punte termică.

Ușile armonice au devenit un element definitoriu al locuințelor moderne, care permit deschideri de până la 80%. Acestea oferă o gamă largă de compoziții, de până la 14 foi, admițând atât configurații pare, cât și impare.

Sistemul tip armonic permite atât îngroparea tocului inferior, lăsând pragul ascuns, cât și a rolelor de ghidaj la poziția închisă.

Pentru mai multe informații despre sistemele culisante vitrate, programați o întâlnire cu specialiștii TermoExpress. Suntem bucuroși să discutăm despre opțiunile dvs. și să vă oferim cea mai bună soluție tehnică.