Cu usile glisante HI-FINITY te bucuri la maximum de confortul din interior si panorama din exterior

Arhitectura contemporana incearca sa creeze o armonie perfecta intre spatiul in care locuiesti si mediul inconjurator. Tendinta e ca spatiile interioare si exterioare sa se uneasca tot mai mult, iar granitele vizuale sa dispara. Nu trebuie sa ne conformam cu viata intre 4 pereti si nici nu ne dorim asta. Ne dorim un living inundat cu lumina naturala, dormitorul cu panorama spre terasa si bucataria cu vedere spre gradina. Dar cum aduci interiorul mai aproape de exterior, pastrand in acelasi timp confortul (termic) cu care te-ai obisnuit?

reynaers-hi-finity

Usile glisante HI-FINITY de la Reynaers te ajuta sa te extinzi spre exterior in siguranta si confort

Usa glisanta Hi-Finity a fost special creata pentru a extinde interiorul spre exterior, oferind senzatia de spatiu si permitand folosirea luminii naturale la maximum. Datorita inovatiilor tehnologice, usile glisante Hi-Finity combina designul minimalist cu performante maxime care asigura confort sporit in orice locuinta.

Elegant si atractiv pana la cele mai mici detalii
Bucurati-va de o panorama infinita in compania performantelor maxime. Usa glisanta ultra-subtire Hi-Finity creeaza suprafete transparente mari, luminoase si cu aspect elegant.

reynaers-hi-finity2

Acest ansamblu de usi glisante complet transparent si accesibil, extinde, fara vreo imbinare, interiorul casei spre exterior. In ciuda liniilor laterale minim vizibile, rezistenta inalta a sistemului permite ca Hi-Finity sa sustina greutatea unui panou de sticla de pana la 500 kg. Acesta, in combinatie cu inalta performanta energetica si aspectul minimalist face ca acest produs sa reprezinte cea mai buna solutie pentru arhitectura contemporana cu consum redus de energie.

Avantajele sistemului de usi glisante HI-FINITY:

  • Utilizarea maxima a luminii naturale
  • Confort maxim datorita nivelului ridicat de izolare termica asigurat de sistem
  • Design minimalist – suprafete de sticla ce se intind de la podea la tavan
  • Libertate arhitecturala maxima de a te juca cu transparenta si lumina
  • Tehnologia revolutionara de imbinare a colturilor care permite eliminarea granitelor intre exterior si interior
  • Sectiunile reglabile de intalnire a cadrelor asigura etanseitate perfecta
  • Siguranta maxima – clasa RC2 de rezistenta la efractie
  • Designul belgian gandit si proiectat de Reynaers Aluminium, care a revolutionat usile glisante
  • Glisare fluida