Pergolele retractabile – investitii pe termen lung

Esti proprietarul unui restaurant, un arhitect ce vrea sa proiecteze un spatiu de vis, un designer de exterior sau un proprietar de complex de locuinte care cauta sa-si extinda spatiul exterior? O pergola retractabila poate fi solutia pentru toti acestia si nu numai. Daca vrei sa-ti amenajezi un spatiu al tau in curte sau vrei un loc de relaxare, articolul de mai jos te poate salva din impas. Astazi, exista o varietate de solutii pentru amenajarea spatiilor exterioare, insa nu toate iti sunt recomandate. Marchizele sau copertinele spre exemplu, sunt potrivite la ferestre, balcoane sau usi de intrare, foisoarele sunt mai degraba recomandate pentru spatiile publice,  din cauza vizibilitatii din exterior, iar pergolele sunt propuse pentru spatii mai intime, fie cu structura independenta, fie atasate de alte cladiri.

O pergola traditionala este o structura clasica ce iti asigura un loc umbrit pe timp de vara. Cele mai clasice si banale pergole sunt in general din tabla sau lemn si rolul acestora se limiteaza la simpla umbrire. Totusi, daca te gandesti la achizitia unei pergole si vrei sa o integrezi in peisajul locuintei tale, afla ca exista in ziua de azi solutii inovative cand vine vorba de pergole, care imbina tehnologia cu bunul gust si cu calitatea. Cele mai bune pergole sunt construite din aluminiu si au actionare automata. Altfel spus, cu o singura telecomanda, poti alege daca vrei sa stai in aer liber sau preferi putina umbra. Cand vine vorba de pret, cel al unei astfel de pergole este mai ridicat decat cel al unei pergole clasice sau marchize, avantajele sunt incontestabile, iar materialele folosite asigura o durabilitate excelenta.

De ce costa mai mult pe o pergola retractabila decat una clasica?

Daca esti o persoana care apreciaza calitatea si achizitiile pe termen lung, atunci o pergola retractabila ar putea sa-ti fie pe plac. In primul rand, pergolele retractabile sunt construite din materiale mai durabile. Aluminiul extrudat este un material premium, rezistent la factorii de mediu, usor de intretinut si asigura o mai mare protectie decat lemnul sau tabla.  Materialele precum lemnul, tabla sau plasticul nu sunt complet retractabile si reprezinta variante pe termen scurt. Daca vrei o solutie pentru o viata, alege un produs din cele mai bune materiale.

Tu detii controlul

Vremea din Romania este destul de schimbatoare. Uneori, planuim evenimente cu cateva luni inainte si daca nu suntem suficient de prevazatori, vremea nefavorabila ne poate ruina toate planurile in cateva secunde. Cu o pergola retractabila, te poti bucura de privelistea curcubeului de dupa ploaie cu o simpla apasare de buton. Actionarea automata este unul dintre multiplele avantaje ale unei pergole retractabile, functionalitate pe care nu o gasesti la marchize si copertine.

Extinde sezonul teraselor

Pentru afacerile in aer liber, o astfel de investitie iti va asigura un profit constant si in perioadele moarte din an. Daca pana acum, venirea toamnei si a ploii s-a simtit si in profitul afacerii tale, e timpul pentru o schimbare. De asemenea, pentru a folosi terasa si in anotimpurile reci, Sun Leader recomanda inchiderea lateralelor cu sisteme din sticla fie automatizate, fie manuale. Achizitionand o pergola, vei putea amortiza investitia ei chiar si in 3 luni.

Daca intentionezi sa achizitionezi o pergola, contacteaza expertii de la Sun Leader, specialistii in solutii inteligente in amenajarea spatiilor exterioare.