Ușile Georgian – design clasic cu influențe contemporane pentru propria investiție

Îi recomandă o experiență de peste 10 ani de cercetare și închid zilnic milioane de locuințe din întreaga lume. Palladio Doors vine în ajutorul beneficiarilor din segmentul rezidențial privat cu un catalog consistent de produse durabile și inovatoare, cu un design atractiv și o serie de beneficii esențiale.

Georgian: 13 culori diferite și siguranță maximă

Dacă sunteți în căutarea unei uși versatile, potrivite pentru orice tip de design ales, atunci specialiștii vă recomandă să optați pentru un produs din gama Georgian. Acestea vin la pachet cu o serie de caracteristici esențiale, care transformă orice tip de ușă într-o soluție ideală în materie de design și siguranță. Prin intermediul soluțiilor Palladio Doors beneficiezi de o structură tip Monococ, cu un raport de rezistență-greutate excelent, raport confirmat și de un brevet deja obținut în Europa și aflat în curs de obținere în SUA și Canada.

Majoritatea instrumentelor și echipamentelor de fabricație sunt realizate in-house drept urmare finisajele sunt realizate până la cel mai mic detaliu, iar rezultatul final este unul spectaculos.

Ce tipuri de soluții îți propun specialiștii Palladio?

  • Georgian CD – Solid – vine prevăzută cu sticlă arc TG6, sticlă luminatoare TG5 și o lățime minimă a sticlei de 360mm.
  • Georgian 1 – vine prevăzută cu sticlă TG192 și o lățime minimă a sticlei de 240mm sau în varianta cu sticlă TG194/TG193 – satinat cu o lățime minimă a sticlei de 240mm. Stilul Georgian 1 are un design unic cu influențe contemporane date de designul unic al vitraliilor Palladio. Efectul woodgrain completează acest design și fac ca această ușă să pară că a fost realizată din stejar autentic.
  • Georgian CD – cu sticlă TG7 și o lățime minimă a acesteia de 240mm sau în varianta cu sticlă TG8 și o lățime minimă a sticlei de 170mm. Pentru această variantă se poate opta și pentru sticlă TG10 – satinat, un exemplu de sticlă unicat pentru uși și părți laterale. Acest produs este fabricat in-house, manual și este unic cu aspect strălucitor de cristal.

Așadar, fie că vorbim de aspectul autentic al unei uși din lemn de stejar sau de ascunderea balamalei atât de inestetice la ușile clasice, specialiștii Palladio sunt pregătiți cu un portofoliu care merită admirat. Pentru mai multe detalii completați formularul de mai jos.