Certion Property Developers a Obținut Autorizația de Construire pentru un Complex de Vacanță de Lux în Poiana Brașov

Într-unul dintre cele mai pitorești colțuri ale României, Compania Certion Property Developers a obținut recent autorizația de construire pentru un proiect de excepție: Jakob Sonne Resort. Prin intermediul firmei Doua Ha Project, acest complex de vacanță de lux promite să redefinească standardele ospitalității în inima Poianei Brașovului.

Amplasat cu măiestrie într-o poieniță însorită de pe strada Poiana Doamnei, cu vedere la istoricul Hotel Caraiman, resortul se întinde pe o suprafață construită de 1.689,61 mp și o suprafață desfășurată de 10.464,97 mp. Cu un spațiu verde generos de 11.579 mp, reprezentând 20,30% din întregul teren, complexul respiră aer proaspăt și se îmbracă într-o manta de verdeață.

Detaliile Proiectului

Proiectul nu este doar o promisiune de lux, ci și de funcționalitate și rafinament. Cu 50 de locuri de parcare și o înălțime maximă de 15 metri, conform autorizației, Jakob Sonne Resort se integrează perfect în peisajul montan. Documentația PUD, avizată în iunie anul trecut de către Comisia de Urbanism a Primăriei Brașov, conturează o clădire de tip pavilionar, gândită să ofere o gamă completă de facilități.

Restaurant cu o capacitate de 200 de locuri, sală de conferințe, centru SPA și piscină interioară – toate acestea sunt incluse în proiectul Jakob Sonne Resort. Cu 206 unități de cazare distribuite în 5 corpuri de clădiri, fiecare dispunând de subsol, demisol, parter, două etaje și mansardă, conform PUZ-ului, complexul se dorește a fi o destinație completă pentru relaxare și recreere.

Jakob Sonne Resort nu este doar un alt proiect imobiliar. Este rezultatul unei viziuni arhitecturale de excepție, semnată de renumitul arhitect austriac Franz Janz, prin firma Hoffman Janz Architects. Cu proporții atent echilibrate și integrare armonioasă în peisaj, acest proiect promite să ofere o experiență de vacanță de neuitat.

Pentru cei care își doresc să trăiască această experiență în mod permanent, apartamentele din cadrul complexului sunt disponibile pentru achiziție. Prețurile încep de la 210.300 de euro pentru un studio de 44,26 mp și ajung la peste 400.000 de euro pentru un penthouse de 94,5 mp. O oportunitate de a trăi într-un paradis de lux, chiar în inima uneia dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL: https://certion.ro/jakobsonne/ și https://constructfocus.ro/