Scapa de stres intr-un cuib de 5 stele

Visul oricarui copil este sa aiba o casa in copac, dar cum de cele mai multe ori acest lucru nu este posibil, macar la varsta maturitatii sa-ti indeplinesti dorinta. Astfel, te poti caza intr-unul dintre hotelurile din copaci, care te vor duce ani buni in urma cu gandul, conform Environmental Graffiti.

In Montville se afla o asemenea casa, unde altceva in afara de cantecelele pasarilor si miscarea frunzelor nu vei auzi. Are in interior dotari de 5 stele si este perfecta pentru a te odihni dupa o plimbare de 10 kilometri prin Parcul National Kondalilla Falls.

In Olympos, Turcia, se afla 300 de casute in copaci. Aici vei manca hrana gatita natural si vei face plimbari in fiecare zi pe coasta insorita a Mediteranei.

Ai facut vreodata dus langa tulpina unui copac de 100 de ani? In Costa Rica vei avea aceasta ocazie, pe langa Oceanul Atlantic. Nu vei duce lipsa de aventuri si vei trai intr-un stil ecologic.

Casa Cedar Creek: America de Nord are o multime de spatii de cazare in jurul muntelui Rainier, printre care si o casa in copac, de doua etaje si 15 metri inaltime.

Turnurile Ariau Amazon: acesta este cel mai mare complex de locuinte in copac, aproape de cea mai bogata padure de pe pamant si pe malul Amazonului, cu apele sale cu animale misterioase.

Sursa
Add a Comment