Vino in 6 aprilie 2017 la conferinta care iti dezvaluie secretele afacerilor de succes din industria agrementului!

Distractia lor inseamna afacerea ta intr-una dintre cele mai inovatoare si oportune piete din Romania: dezvoltarea de aqua park-uri si parcuri de distractii. Vino la conferinta cu tema „Valoarea investitiei in agrement” organizata de Aquatica Experience in 6 aprilie 2017, intre orele 10:00-18:00, sa te intalnesti cu lideri mondiali din industria agrementului!

Vei afla povestea de succes din spatele celor mai importante proiecte de agrement si tot ce trebuie sa stii despre cum poti dezvolta noi oportunitati de business intr-un segment cu profituri rapide si potential pe termen lung.

Daca te gandesti sa investesti in acest domeniu si ai un proiect de dezvoltat, confirma participarea printr-un e-mail pe adresa dm@aquaticaexperience.ro sau la numarul de telefon 0723.359.359 – Daniela Marișcu – Fondator Aquatica Experience,  pana la data de 3 aprilie. Informatii suplimentare puteti obtine accesand site-ul evenimentului: www.aquaticaexperience.ro

Vino sa construim viitorul agrementului in Romania!

Vino sa afli povestea unor bune practici din industria agrementului acvatic din Romania:

  • Therme – cel mai mare complex termal din Europa construit greenfield, cu o investitie initiala de aprox. 50 milioane de euro, avand si cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 de plante.
  • Peninsula Resort – centru modern de agrement si aqua parc pentru intreaga familie, situat pe lacul Murighiol.
  • Zenith SPA – un centru special, cu o proiectare vizionara si o forma organica, potrivita pentru statiunea de pe litoralul romanesc. Intrebat, de altfel, ce impact a avut oferta de design si proiectare, presedintele Zenith Spa nu a putut raspunde decat Wow.
  • Aqua Parc Baile Figa – aqua parcul care in 60 de zile de vara aduna peste 250.000 de turisti unici si pe care Nicolae Moldovan, primarul orasului Beclean, planuieste sa il dezvolte in continuare pentru a fi mereu in pas cu ultimele tendinte internationale din agrement.

Vei avea, de asemenea, ocazia de a explora viziuni strategice si proiecte inovatoare, alaturi de keynote speakers precum:

  • reprezentantul IAAPA, Asociatia Internationala a Atractiilor si Parcurilor de Distractii, cea mai mare asociatie comerciala internationala dedicata spatiilor permanente de agrement la nivel global.
  • Yael Coifman, unul dintre membrii fondatori ai Leisure Development Partners (LDP), o companie de consultanta specializata in industria de agrement si atractii turistice la nivel global. In cei 20 de ani de consultanta in industrie, Yael a finalizat proiecte in peste 60 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Americi si Asia.
  • Daniela Mariscu, fondatoarea conferintei nationale AQUATICA EXPERIENCE si a brandului Aquatica Experience, brand ce dezvolta proiecte de tip aqua parc si agrement urban din stadiul de concept pana in cel de operare. Contributia este valoarea ei suprema si asumata.
  • Arh. Alexandru Palcau, fondatorul Novelty AE, firma de proiectare si arhitectura, singura firma de arhitectura din Romania nominalizata cu doua proiecte simultan la World Architecture Festival 2015, (concurs echivalent cu „Oscarul” arhitecturii mondiale).

Obtine aici invitatia la cel mai important eveniment dedicat investitiilor in industria agrementului din Romania!