Analiza Pieței de Unități de Cazare în România la Începutul Anului 2024

Începutul anului 2024 aduce cu sine o perspectivă interesantă asupra pieței de unități de cazare din România.

Potrivit datelor furnizate de VICTA.ro, un instrument virtual pentru gestionarea proiectelor de construcții, se constată că în 2024 au fost identificate un total de 1125 de unități de cazare în diverse stadii de dezvoltare. Aceste proiecte însumează o suprafață de 3,30 milioane de metri pătrați și o valoare estimată a investițiilor de aproximativ 10,96 miliarde lei.

Cu privire la distribuția geografică a acestor investiții, județul Constanța se distinge în fruntea listei, evidențiind un număr semnificativ de 195 de proiecte. Urmează apoi județele Cluj, cu 78 de proiecte, și Bihor, cu 74 de proiecte. Această distribuție relevă un interes pentru dezvoltarea unităților de cazare, atât în zonele turistice consacrate, cât și în cele mai puțin cunoscute.

Analiza cuprinzătoare a pieței de unități de cazare la începutul anului 2024 evidențiază un potențial semnificativ de creștere și dezvoltare în acest sector în România.

Platforma VICTA.ro este o resursă valoroasă pentru cei interesați să exploreze și să investească în proiecte de construcții, oferind oportunități excelente de afaceri în această industrie dinamică. Pentru cei care doresc să profite de aceste oportunități, platforma poate fi accesată la adresa www.victa.ro.