Accor anunță deschiderea primului hotel în Cluj în parteneriat cu Amera Group

Accor, lider mondial în industria ospitalității, a făcut publică semnarea unui acord de management cu Amera Group pentru lansarea unui hotel ibis Styles în Cluj-Napoca. Acesta va fi primul hotel operat de Accor în oraș și este programat să își deschidă porțile în luna aprilie a anului 2025.

Cu un total de 110 camere, inclusiv opțiuni pentru familii și persoane cu dizabilități, noul hotel ibis Styles Cluj va aduce un amestec de confort și accesibilitate în inima orașului. Un element distinctiv al proiectului este restaurantul dezvoltat de Accor, care va pune accentul pe oferirea unei experiențe gastronomice locale și internaționale de calitate.

Situat în proximitatea Amera Tower Business Center, hotelul va beneficia de o locație strategică în nord-vestul orașului, între două parcuri industriale importante, West Industrial Area și Tetarom I. Accesul facil la drumul european E81 va face ca proprietatea să fie ușor accesibilă atât pentru turiști, cât și pentru cei aflați în călătorii de afaceri.

Un alt aspect semnificativ al proiectului este sala de conferințe multifuncțională, oferind posibilitatea organizării atât a evenimentelor corporative, cât și a celor private. Aceasta va contribui la consolidarea poziției hotelului în segmentul de întâlniri și evenimente din Cluj.

Parteneriatul cu Amera Group subliniază angajamentul solid al Accor în ceea ce privește dezvoltarea pe o piață dinamică și plină de viață. Deschiderea primului hotel Accor în Cluj reprezintă o etapă semnificativă pentru grup, marcând intrarea sa într-un oraș cu un potențial turistic și economic în creștere.

Reprezentanții celor două companii au exprimat încrederea că ibis Styles Cluj va deveni un punct de referință pentru oraș, contribuind la dezvoltarea durabilă și la consolidarea prestigiului Accor în industria ospitalității locale.

Pentru informații actualizate și detalii specifice despre proiectele curente de construcție din domeniul HoReCa, consultă Victa.ro.

SURSA ARTICOL