Grand Hotel du Boulevard se va redeschide în 2022 și va fi afiliat lanțului maltez Corinthia

Grand Hotel du Boulevard, una dintre cele mai vechi clădiri din București, se va redeschide în toamna anului 2022 și va fi afiliat lanțului Corinthia. Acesta va avea 33 de apartamente de lux și o serie de spații publice specifice unui hotel.

www.profit.ro

Finanțarea lucrărilor pentru punerea în funcțiune a hotelului se va face printr-un credit de 13 milioane de euro pe care Niro Investment l-a contractat, declară pentru Profit.ro directorul general al companiei, Zsolt Nagy.

„Niro Investment a semnat cu CEC Bank o facilitate de credit de 12,9 milioane de euro pe 12 ani pentru finanțarea lucrărilor de construcție (structură, arhitectură, instalații, finisaje etc.), cheltuielilor cu dotarea și punerea în funcțiune a Grand Hotel du Boulevard 5* Corinthia București”, a afirmat Nagy, CEO Niro Investment Group.

Grand Hotel du Boulevard este unul dintre cele mai vechi hoteluri din București, fiind deschis către public încă din anul 1873, sub numele de Hotel Herdan. Ulterior, în 1877 numele său a fost schimbat în Grand Hotel du Boulevard.