Peste 165 mii mp de centre comerciale monitorizate in luna iunie la nivel national

Cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere Victa, in luna iunie, la nivel national au fost identificate si actualizate 5 investitii cu destinatie centru comercial sau mall, aflate in diferite faze de executie. Suprafata totala a acestora va depasi 165.000 mp.

In Capitala, pe soseaua Chitila sunt in plina desfasurare lucrarile de constructie pentru faza I la Colossum Mall. Dezvoltat pe o suprafata inchiriabila de 16.500 de metri patrati, ca extensie a zonei comerciale existente, Colosseum Mall va cuprinde branduri locale si internationale de fashion, restaurante fast food si dining, complex de fitness, locuri de joaca pentru copii, cazino, lounge bar, precum si un cinema multiplex prevazut cu 7 sali. Investitia de 30 de milioane de euro vizeaza constructia unui mall si extinderea suprafetei comerciale existente in parcul de retail Colosseum. Inaugurarea pentru prima faza este prevazuta pentru prima jumatate a anului 2019. Pe segementele de subantrepriza instalatii electrice si HVAC, lucrarile vor fi realizate si gestionate prin intermediul a 2 divizii specializate din grupul de companiie ale constructorului. In aceasta etapa, antreprenorul este interesat de oferte pentru prefabricate beton, panouri sandwich si hidroizolatii pentru a fi avute in vedere la momentul oportun.

In Satu Mare a fost finalizata lucrarea pentru un centru comercial cu suprafata de 28.000 mp, a carui investitie s-a ridicat la valoarea de 40 milioane Euro. Centrul comercial este dezvoltat pe doua niveluri, pe o suprafata de teren de 60.000 mp. Hypermarketul, ancora principala, va avea o suprafata utila de 10.886 mp, galeria comerciala va avea o suprafata inchiriabila de 14.860 mp, iar food-court-ul va avea o suprafata inchiriabila de 3.526 mp. Pentru realizarea constructiei, dezvoltatorul NEPI a colaborat in subantrepriza cu mai multe companii de profil: PAB Romania pentru partea de structura, PRISMA pentru aplicarea pardoselilor, DE NISI STEEEL GROUP pentru partea de structura si ASA CONS pentru structura metalica.In orasul Iasi, se pregateste demararea lucrarilor pentru extinderea centrului comercial Mall of Moldova – Era Shopping Park. Suprafata extinderii este de 100.000 mp, va cuprinde cel mai mare hypermarket din regiune cu peste 200 de magazine, zona de food court si restaurante, agreement si cinematograf. Investitia este estimata la peste 170 milioane RON

In Brasov, dezvoltatorul AFI Europe desfasoara lucrari de anvergura pentru proiectul AFI Palace Brasov: centru comercial, imobile de birouri si imobil locuinte collective dispus in regim S+P+6E si P+14E. In luna iunie la centrul comercial structura era realizata si se lucreaza la partea de inchideri, iar pentru turnul de birouri se lucreaza la ridicarea structurii pentru ultimele 3 nivele. Proiectul va cuprinde centru commercial cu suprafata inchiriabila de 45.000 mp, 2 cladiri de birorui clasa A cu suprafata inchiriabila de 25.000 mp si va primi certificare LEED Gold pentru cladiri “verzi”

La Sibiu, centrul commercial Festival Centrum a ajuns in etapa de inchidere a fatadelor. Investitia de 100 de milioane de Euro este dezvoltata sub egida Nepi Investment Management si va avea o suprafata inchiriabila de peste 42.000 mp. Printre chiriasii anuntati se numara si Inditex (Zara, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius), Kaufland, NewYorker si CineGold.

Esti interesat sa ofertezi astfel de proiecte? Solicita un demo GRATUIT la VICTA!