One United Properties și Ennismore aduc faimosul brand Mondrian în București: Hotel de lux în curs de deschidere până în 2026


One United Properties și Ennismore au anunțat planurile lor de a deschide primul hotel de lux sub faimoasa marcă Mondrian în inima Bucureștiului până în 2026. Situat în vecinătatea Ateneului Român, acest hotel elegant va oferi aproximativ 100 de camere și va fi amplasat pe Strada George Clemenceanu, nr. 8-10. Victor Căpitanu, CO-CEO al One United Properties, a subliniat că această inițiativă marchează o intrare în forță a companiei pe piața hotelieră, consolidându-și portofoliul și contribuind la promovarea Bucureștiului ca destinație turistică de prim rang.

În decembrie 2022, One United Properties a achiziționat un imobil neterminat, cu scopul de a-l transforma într-un hotel de lux. Inițial cunoscut sub numele de One Plaza Athénée, acest proiect va acum fi adaptat pentru a reflecta în întregime prestigiul și eleganța asociate cu marca Mondrian.

Brandul Mondrian, fondat în 1985 în Los Angeles, este gestionat în prezent de Ennismore, în urma unui parteneriat strategic cu Accor. Cu prezență în mai multe orașe importante din întreaga lume, inclusiv Los Angeles, New York și Londra, Mondrian este recunoscut pentru standardele sale ridicate în ceea ce privește serviciile și facilitățile oferite.

One United Properties își propune să dezvolte în total trei hoteluri de lux în București în următorii șase ani, având în vedere potențialul crescut al sectorului hotelier din oraș. Riad Abi Haidar s-a alăturat echipei ONE în calitate de partener în divizia hotelurilor, subliniind angajamentul companiei față de dezvoltarea urbană și culturală a Bucureștiului.

În plus față de proiectul hotelier, One United Properties a investit semnificativ în restaurarea și revitalizarea monumentelor și clădirilor istorice din București. Printre aceste investiții se numără One Downtown și fosta fabrică Ford, care au fost transformate în spații comerciale și culturale moderne.

Cifra de afaceri consolidată preliminară pentru anul 2023 a companiei a înregistrat o creștere semnificativă, consolidându-și astfel poziția pe piață și reflectând angajamentul său continuu față de dezvoltarea urbană și economică a Bucureștiului.

SURSA ARTICOL