Pe 8 septembrie incepe Maratonul Tehnologiei la ROMEXPO: Print & Sign, Gifts Show si Expo Plast

Print & Sign, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de EST!expo2

 • PESTE 100 DE ECHIPAMENTE IN FUNCTIUNE: echipamente de tipar offset, digital, pe textile, large format, prepress si post press, dar si echipamente destinate industriei de ambalaje si etichete sau echipamente de finisare etc. In plus, la Print & Sign vor fi prezentate in premiera pentru piata locala echipamente lansate la FESPA 2015, unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.
 • 150 DE EXPOZANTI. Print & Sign 2015 va reuni cele mai importante branduri si cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente, produse si servicii destinate industriei de tipar. Printre brandurile prezente se numara: MIMAKI, HP, Canon, Rolland DG, EPSON, Xerox, Mutoh, Monti Antonio, Durst, Ricoh, KAYM, Orafol, Efi, Brother, Colop, Trodat, MGI, ESCO, Sun Chemical, Fotoba, HecoPack, Lamibind, Renz, Multigraf, Duplo, Perspex.
 • MEGASHOPUL DE APLICATII PRINT & SIGN – sursa de inspiratie pentru advertiseri, marketeri si brand manageri. Un sector cheie in cadrul Print & Sign, Megashopul de Aplicatii se adreseaza tipografiilor si atelierelor de productie publicitara care doresc sa isi expuna aici oferta de aplicatii grafice.
 • CELE MAI SPECTACULOASE EVENIMENTE CONEXE: Forumul Pack Show – Comunicarea la raft (8 septembrie, ora 11:00), PrintTex Conference  – Viitorului printului digital pe textile (9 septembrie, ora 11:00), Cross Media Marketing Conference by Jacky Hobson (10 septembrie, ora 11:00) sau Colantorul Anului (9 si 10 septembrie). Conferintele au loc in Sala de evenimente din Pavilionul C5 – Romexpo, iar accesul este gratuit.

GIFTS SHOW – locul in care inspiratia devine cel mai bun consultant

Unde se pot vedea tendintele si unde putem discuta despre sezonul urmator? Care sunt culorile, materialele si produsele inovatoare care va vor inspira in viitoarele campanii, evenimente sau actiuni de protocol?

 • Timp de patru zile, intre 8 si 11 septembrie (Romexpo), la Gifts Show, aveti contact direct cu tendintele, moda si produsele adaptate trendului contemporan mondial. Aici, obiectele si materialele se pot atinge, se pot mirosi sau se pot gusta. Iar in final inspiratia devine cel mai bun consultant.
 • Toate obiectele promotionale, cadourile de protocol, cosurile cu bunatati, suvenirurile si trofeele sunt prezentate de cei mai importanti producatori si distribuitori specializati din Romania.

CE INSEAMNA GIFTS SHOW 2015

 • Promotionale textile: tricouri, jachete, hanorace, sepci etc. care pot fi personalizate cu orice mesaj sau logo de companie;
 • Promotionale clasice: carnetele, pixuri, agende, calendare etc. La Gifts Show, companiile vor lansa cataloagele de agende si calendare pentru 2016.
 • Promotionale de lux – fabricate din materiale pretioase precum aur alb, galben sau cristale Swarovski.
 • Promotionale hi-tech: usb-uri, incarcatoare portabile pentru smartphone-uri, cu incalzitor pentru buzunar, boxe cu Bluetooth, cu incarcare prin USB, selfie stick-uri cu buton de declansare integrat, ceasuri de silicon cu inchidere magnetica, Safe Cover pentru bauturi la doza, un instrument care ajuta la evitarea contactului direct cu doza de aluminiu.
 • Promotionale ECO: realizate din materiale reciclabile, lemn, piele naturala ecologica sau produse care nu au nevoie de baterii, ci se alimenteaza cu apa.

EXPO PLAST – singurul eveniment din Romania pentru industria de mase plasticeexpo3

 • 50 de companii din Romania, Egipt, Grecia, Turcia, Slovacia si Bulgaria ocupa o suprafata de peste 2.500 mp in cadrul Pavilionului Central ROMEXPO, prezentand noutatile si solutiile unui domeniu marcat de tehnologizare, eficienta si competitivitate.
 • Dintre echipamentele pe care vizitatorii le pot regasi la ROMEXPO amintim doar: masini hibride de injectie sau noi modele compacte de termoregulatoare, roboti, matrite, produse si articole tehnice din plastic, filme si ambalaje din plastic, echipamente pentru reciclare, utilaje de sablare cu gheata carbonica, tehnologii de injectie, game complete de ventuze si echipamente cu vacuum pentru manipularea pieselor din plastic injectat, scannere 3D optice destinate controlului dimensional industrial, articole din cauciuc, tehnologii de sudare mase plastice, solutii software destinate analizei 3D a datelor masurate, materii prime.
 • Doar pe durata Expo Plast expozantii ofera discount-uri exclusive la produsele prezentate, ce ajung si pana la 40%
 • Evenimentul nu este numai o prezentare a tehnologiilor, dar si un excelent prilej pentru sesiuni informative. Astfel, Conferintele Expo Plast aduc fata in fata specialistii timp de 4 zile, in cadrul a 10 prezentari, cu 10 speakeri ce ofera peste 11 ore de informatii.
 • Delegatii din Bulgaria, Kurdistan si Taiwan vor vizita timp de patru zile EXPO PLAST

Programul de vizitare al evenimentelor este:

 • 8 – 10 septembrie, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
 • 11 septembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.printsign.ro, www.giftsshow.ro, www.expoplast.ro