Oferteaza tamplarie PVC, instalatii si finisaje pentru o investitie de 1,9 milioane lei

Judetul Salaj gazduieste lucrarile pentru realizarea unei sali de evenimente cu spatii de cazare. Investitia se ridica la peste 1,9 milioane lei si se intinde pe o suprafata de aproximativ 940 mp.

Potrivit VICTA.ro, lucrarile de constructie pentru structura sunt avansate intrucat imobilul urmeaza sa fie finalizat la stadiul de rosu, iar beneficiarul este interesat de oferte in ceea ce priveste finisajele, tamplarie PVC si instalatii sanitare si electrice.

Cladirea va avea urmatoarea arhitectura: la parter vestiar negru, dus, vestiar alb, centrala termica, WC (grup sanitar angajati), magazie, camera frigorifica, bucatarie, oficiu servire, camera vase, oficiu servire, magazie, spatiu bar, WC (grup sanitar bar), magazie bar, terasa bar, hol+receptie, hol+casa scarii, terasa intrare, grup sanitar barbati, grup sanitar femei, grup sanitar handicapati, hol grupuri sanitare, spatiu sala de evenimente si terasa sala de evenimente. La etaj la cladirea va avea 6 camere de cazare cu logie fiecare si un hol cu casa scarii. Demisolul va avea functiuni pentru activitati de zi si etajul pentru odihna. Toate cladirile, atat la parter cat si la etaj sunt decomandate.

Detalii despre acest santier si despre alte unitati de cazare aflate in dezvoltare in tara noastra poti solicita apeland la VICTA.ro. Solicita acum 10 santiere GRATUIT si le poti oferta imediat!