INDFLOOR GROUP, de la idee la o companie in continua dezvoltare

Stim ca stiti cu ce ne ocupam. Ne luam un moment de respiro, dupa 15 ani de activitate in domeniul pardoselilor profesionale, pentru a veni cu lamuriri pentru toti cei care isi doresc ne cunoasca mai indeaproape. Simtim, cumva, ca e de datoria noastra sa va facem cunoscuta echipa si valorile care ne-au tinut legati in toti acesti ani.

INDFLOOR GROUP, de la idee la o companie in continua dezvoltare

Acum mai bine de 15 ani am dezvoltat ideea unei companii care sa creasca continuu pe plan national, astfel incat sa poate oferi servicii si produse profesionale in orice localitate din Romania. Depasirea granitelor tarii a fost, de asemenea, parte din visul pe care il aveam in urma cu 15 ani. Ideea a inceput sa prinda contur, astfel ca in anul 2004 au fost puse bazele INDFLOOR GROUP, firma din domeniul pardoselilor profesionale, cu sediul in Baia Mare. Aspiratiile pe care le-am avut in anul 2004 s-au materializat si am continuat sa crestem, astfel ca in prezent oferim acoperire nationala, exact asa cum ne-am dorit. Mai mult, am intrat si pe piata internationala, finalizand cateva proiecte de pardosire.

De unde numele de INDFLOOR GROUP

“Alo? Indoflor? Inflor? Aaa, pardon, Indfloor!” Sa stiti ca inca ni se intampla. Intelegem amestecul de litere, mai ales ca sunt frecvente cazurile in care suntem contactati in urma recomandarilor venite din piata. Asa ca, cei care intra pentru prima data in contact cu noi, au toate sansele sa ne “boteze”.

INDFLOOR sugereaza perfect domeniul in care activam. Varianta in engleza ni se potriveste ca o manusa, in conditiile in care ne dorim sa prestam tot mai des servicii si in afara granitelor. Iar GROUP nu vine decat sa intareasca ideea unei companii cu oameni uniti de aceleasi valori. INDFLOOR GROUP a crescut, si, odata cu el, si oamenii care au crezut intr-un business bazat pe ideea conform careia clientul trebuie sa primeasca cele mai bune solutii in raport cu bugetul de care dispune.

Revenind la denumirea firmei, pentru o retinere mai usoara a denumirii companiei noastre, am putea sa va sugeram ca INDFLOOR vine de la industrie, sau industrial floor. Pardoselile industriale sunt parte din portofoliul nostru, chiar daca aceasta latura a fost atinsa abia dupa cativa ani de la infiintare.

Despre autenticitatea INDFLOOR GROUP in Romania

INDFLOOR GROUP este un nume sonor pe piata pardoselilor profesionale din Romania. Acest lucru se datoreaza principiilor care au inchegat aceasta companie si care au vizat jocul fair play fata de concurenti. Nu rezonam cu cei care ne-au pus piedici in piata, sau cu cei care vor sa presteze servicii asociindu-si numele cu al nostru. Sunt situatii cu care, recunoastem, ne-am confruntat in experienta noastra.

Pentru ca ne dorim sa stabilim relatii de lunga durata si sa oferim clientilor aceleasi servicii de calitate, nu recunoastem si nu recomandam stabilirea unui contact cu alte societati care poarta denumiri similare cu INDFLOOR GROUP (Infloor, Indofloor sau alte variante similare). In anul 2019, singura firma integrata in fluxul de lucru al companiei, care prin intermediul nostru poate oferi aceleasi produse si servicii profesionale, ramane Indfloor Mures (pentru judetele Brasov, Mures, Alba, Sibiu, Harghita, Covasna).

De ce facem aceasta recomandare? Simplu! Colaborarea directa cu INDFLOOR GROUP aduce atat beneficii financiare in ceea ce priveste investitia in pardoseli de calitate, cat si economie de timp, aspect mai mult decat relevant in zilele noastre.

Asadar, INDFLOOR GROUP este unic in Romania.

Ce inseamna INDFLOOR GROUP pentru producatorii de pardoseli

De-a lungul timpului am stabilit diverse parteneriate al caror scop a fost acela de a oferi clientilor multiple solutii profesionale de pardosire. Majoritatea colaborarilor s-au pastrat, la orizont apar noi oportunitati, ceea ce ne indica o directie buna a business-ului. Suntem mandri de asocierea noastra cu nume mari din industria pardoselilor profesionale: Conica, Tarkett, Balta Group, Fatra, Mapei, etc.

Unele colaborari au depasit perioada unei decade, iar asta denota faptul ca inspiram incredere si stabilitate. Feedback-ul venit din partea clientilor nostri este o alta piesa de rezistenta din motorul care continua sa ne propulseze in topul companiilor de profil.

In concluzie, INDFLOOR GROUP este o companie unica pe piata din Romania, ce acopera o gama vasta de produse si servicii in domeniul pardoselilor. Avem solutii pentru orice tip de proiect, din orice domeniu. Mai mult, clientii nostri pot opta pentru accesorii, echipamente si alte materiale in vederea derularii unui proiect de amenajare si pardosire, de la A la Z.

Ramanem in continuare “cu picioarele pe pamant” si va invitam la discutii, pe tema oricarui tip de pardoseala profesionala. Serviciul de consultanta ramane gratuit!

 

Sursa material: http://blog.indfloor.ro/indfloor-group-dupa-15-ani-de-activitate/