Oferteaza servicii de antrepriza cu materiale aferente pentru un hotel din Constanta

Judetul Constanta gazduieste lucrarile pentru realizarea unui hotel dispus in regim S+P+2E. Investitia se ridica la 2 milioane lei si se intinde pe o suprafata de aproximativ 1000 mp.

Potrivit VICTA.ro, proiectul se afla intr-un stadiu incipient, fiind in curs de avizare. Beneficiarul a mentionat ca a fost depus dosarul in vederea accesarii unei cofinantari din fonduri europene (se asteapta raspunsul cu privire la eligibilitatea proiectului) si ca asteapta oferte pentru servicii de antrepriza cu materiale de constructii aferente lucrarii.

Totodata, beneficiarul a demarat procedurile privind identificarea reglementarilor urbanistice cu privire la terenul situat pe bulevardul Tomis, langa fostul Extrablatt, in vederea construirii unui imobil cu functiunea de hotel, imprejmuire teren si organizare de santier.

Detalii despre acest santier si despre alte unitati de cazare aflate in dezvoltare in tara noastra poti solicita apeland la VICTA.ro. Solicita acum 10 santiere GRATUIT si le poti oferta imediat!