Vine iarna. Cum scapi de condens ca sa poti finaliza constructia?

Odata cu frigul, conditiile de lucru la interioare se inrautatesc: apare condensul si materialele nu mai pot fi aplicate in conditii optime. Ce poti sa faci daca doresti sa realizezi finisajele si nu poti scapa de apa din condens? Si ti-ai planificat sa ai constructia data in folosinta ca sa poti profita de sarbatori.

Excesul de umiditate intr-o cladire noua va determina de multe ori costuri neprevazute, mai ales pentru utilizatorul final, existand riscul aparitiei mucegaiului si a igrasiei, a umflarii parchetului, a unui aer inchis, greu de respirat. Pentru evitarea tuturor acestor neplaceri exista, insa, o solutie rapida si eficienta: dezumidificarea constructiilor inaintea realizarii finisajelor si predarii lucrarilor.
LIFE ART DISTRIBUTIE SRL va vine in ajutor cu aparatele de dezumidificare a aerului. Fie ca le inchiriati sau le cumparati, odata instalate va vor scapa de intarzierile la lucrari, datorate condensului si va vor oferi cele mai bune conditii pentru continuarea lucrarilor.

Lucrand cu noi, aveti avantajul de a:

– beneficia de experienta noastra in uscarea de constructii noi
– consultanta permanenta gratuita in rezolvarea problemei cu care va confruntati
– de cel mai bun raport calitate-pret al lucrarii de uscare
– si de cele mai performanteaparate de dezumidificare profesionale, a caror eficienta se traduce printr-o uscare profunda a constructiilor, intr-un timp mult mai redus decat in cazul utilizarii altor dezumidificatoare pentru constructii si fara riscul craparii sapei si peretilor.

Dezumidificatoarele profesionale pe care vi le punem la dispozitie sunt produse in Germania de catre firma Aerial. Acestea functioneaza prin metoda condensarii (sau uscarea prin refrigerare), cea mai utilizata metoda de dezumidificare a aerului, atat in industrie, cat si in domeniul casnic.

Un aspect total inovator al acestor tipuri de dezumidificatoare este tehnologia BlueDry, care nu doar contribuie la performanta lor de dezumidificare si la rapiditatea procesului (acestea eliminand, in functie de model, si pana la 100 de l de apa in 24 h de functionare neintrerupta), ci le asigura si o eficienta energetica extraordinara.

Cu ce va ajutam?

– realizam masuratori ale umiditatii structurale;
– va indicam necesarul de echipamente pentru diferite tipuri de lucrari si incaperi;
– va oferim consultanta pe tot parcursul lucrarii de uscare;
– oferim garantia serviciilor oferite, astfel incat toate lucrarile de dezumidificare executate de noi sunt monitorizate;
– la final se elibereaza un protocol de masuratori efectuate.

Pe scurt, va scapam de toate grijile privind uscarea constructiilor noi, subsolurilor, demisolurilor, garajelor, atelierelor, incaperilor cu infiltratii de apa sau cu mucegai. Scopul nostru este acela nu de a oferi simple produse si servicii, ci solutii premium, de calitate germană, la cel mai bun raport calitate-pret!

Dezumidificare sala de sport
hotelinvest.ro finisaje hotel finisaje pensiune finisaje restaurant

Pereti cu grad mare de umiditate si uscare cu ajutorul dezumidificatoarelor Aerial cu aport de caldura
hotelinvest.ro finisaje hotelierewww.hotelinvest.ro dezumidificare hotel pensiune

hotelinvest.ro investitii hoteliere