Investiții HoReCa de peste 1.40 miliarde de lei în județul Brașov

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Development investește un milion de euro în construcția unui centru de servicii și facilități în cadrul proiectului Montebello Transylvania Resort.

Acest proiect de reconversie se dezvoltă pe terenul unei foste fabrici de cărămidă și va consta în 47 de vile tip chalet scandinav, situate în localitatea Cristian.

Noul centru va servi atât rezidenților, cât și turiștilor din cadrul resortului, oferind o gamă variată de opțiuni de petrecere a timpului liber și servicii diversificate.

Grand Development dezvoltă un concept turistic integrat pentru a atrage diferite segmente de piață, inclusiv turiștii în căutare de relaxare în natură, companii organizatoare de evenimente interne sau corporate, manageri în căutare de refugiu și recuperare, sau persoane aflate în proces de recuperare.

Proiectul Montebello Transylvania Resort implică o investiție totală de 12 milioane de euro, iar în ultimele 12 luni s-au efectuat lucrări pentru conectarea terenului la utilități. Prima fază a proiectului urmează să fie finalizată în luna noiembrie a acestui an.

Peste 130 proiecte de construcție în domeniul Horeca, în Brașov

În anul 2013, județul Brașov a cunoscut o intensă activitate în sectorul HoReCa. Potrivit datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în anul 2013, în județul Brașov au fost înregistrate 134 de proiecte de construcție în domeniul HoReCa, cu o suprafață totală de 63.0531 metri pătrați. Valoarea acestor investiții a depășit suma de 1.46 miliarde de lei.

Iată cum arată distribuția proiectelor pe hartă:

Aceste investiții au un impact pozitiv asupra economiei locale, generând locuri de muncă noi, contribuind la dezvoltarea infrastructurii și la creșterea atractivității județului Brașov ca destinație turistică.

Dacă te afli în căutarea oportunităților din industria HoReCa sau dorești să contribui la dezvoltarea infrastructurii din acest sector în România, este esențial să fii la curent cu informațiile actuale și să obții detalii specifice despre proiectele curente de construcție. Una dintre cele mai bune resurse pentru a afla astfel de informații este platforma Victa.ro.

Sursa articol: https://hub.imobiliare.ro/ și https://victa.ro/