Gretsch-Unitas (G-U) – furnizorul tau de tehnologii pentru ferestre si usi, sisteme de acces si BMS

După o istorie de succes de peste 100 de ani, Gretsch­-Unitas este unul dintre fur­nizorii de frunte în domeniul tehno­logiei fere­strelor și ușilor, sis­temelor de acces automate și sis­temelor de manage­ment al clădi­rilor. La noi găsiți un sorti­ment complet, pornind de la fero­neria de fere­stre pentru locuințe uni­fa­miliale și terminând cu sis­teme de manage­ment al clădirii. 

Sisteme de evacuare a fumului si a gazelor fierbinți *Pret de la 155 eur+TVA

GU, acordă o importanță deosebită dezvoltării de produse și tehnologii pentru siguranța oamenilor. Oferim motoare cu lanț sau liniare, centrale de amperaj mic sau modulare precum și accesoriile necesare pentru o funcționare sigură a sistemului RWA. Fumul și gazele fierbinți rezultate în timpul unui incendiu, reprezintă pericolul cel mai mare pentru sănătatea oamenilor.

Conform legislației actuale cât și pentru siguranța dumneavoastră, proiectarea sistemelor RWA și montajul acestora trebuie realizate de catre firme autorizate IGSU.

 Amortizoare pentru uși *Pret de la 17 eur+TVA

G-U, are soluția ideala pentru usile dumneavoastra. Gama de amortizoare reprezintă echipamentul perfect pentru orice tip de usă, fie ea din metal, lemn, aluminiu sau PVC, cu deschidere exterioară sau interioară, usă antifoc sau de evacuare (antipanica sau de urgența) precum și pentru ușile rezidențiale.

Solicita o oferta de sisteme de securizare a usilor si ferestrelor a celui mai puternic furnizor din domeniul tehnologiei (Gretsch-Unitas)

Sunt usor de montat și permit ajustarea lor individuală, putând fi montate pe partea balamalelor sau pe partea opusă balamalelor, pe ramă sau pe foaia mobilă.

Sisteme antipanică SR EN1125 si urgentă SR EN179 *Pret de la 100 eur+TVA

G-U, vine in întimpinarea clienților cu sistemele antipanică  și urgență care vizează facilitarea evacuării dintr-o incintă în caz de pericol prin sisteme de tip SR EN 1125 destinate spațiilor publice și de tip SR EN 179 destinate acolo unde publicul nu are acces. Acestea pot fi cu broască îngropată sau aplicate, ce pot fi folosite pe ușile într-un canat sau două canaturi, pe ușile din lemn, metal, alumiu sau PVC.

Sisteme automate pentru usi de intrare 

G-U, vă oferă prin G-U Automatic o gamă mare de operatori pentru automatizarea ușilor de intrare care pot fi glisant liniare sau pris- matice, glisante telescopice, automatizări batante, pentru căile de evacuare sau echipate cu sisteme de colapsare.

G-U Automatic, vă oferă o gama variata de uși rotative de mari si mici dimensiuni, uși rotative cu acoperiș din sticlă, cu 3 sau 4 foi mobile, complet automate, semi-automate sau manuale.

Cererile dumneavoastră se pot adresa atât reprezentanței G-U din București cât și numeroșilor dealeri de la nivel local aflați zona dumneavoastră de resedintă. Toate fotografiile produselor prezentate cât și prețurile acestora, au caracter informativ și nu constituie o ofertă de pret sau o soluție tehnică. Oferta finală se va face în baza unei soluții tehnice elaborată de către compartimentul tehnic al firmei.