Palladio: cea mai avansată ușă de intrare de pe piață

Palladio: cea mai avansată ușă de intrare de pe piață

12 ani de garanție, calitate excepțională și durabilitate formidabilă – acestea sunt doar câteva din atuu-urile care susțin Palladio Doors, un brand care propune pieței cea mai avansată ușă de intrare de pe piață.

Fabricate în Irlanda, aceste produse vin cu 10 puncte de închidere standard și reproduc aspectul vizual al unei uși autentice din lemn de stejar. Catalogul consistent oferă beneficiarilor posibilitatea de a opta pentru modele și culori variate, astfel încât chiar și cei mai pretențioși clienți își vor putea găsi produsul dorit, conform așteptărilor.

De ce să alegi soluțiile Palladio Doors?

Se spune că ușa de la intrare este o piesă centrală în orice locuință. În fond, este primul lucru utilizat atunci când intrați într-o casă și ultimul lucru folosit atunci când o părăsiți. Drept urmare, aceasta nu are doar un rol estetic, ci și unul funcțional, oferind căldură, durabilitate, securitate și, nu în ultimul rând, prestigiu.

„Noi credem că aceştia sunt cei mai importanți 4 factori în a decide ce tip de uşă de intrare vei utiliza pentru casa ta. Caracteristicile şi stilurile uşilor Palladio pot satisface atât gusturile moderne cât și pe cele clasice, tradiționale.” – reprezentanții Palladio.

Cum sunt fabricate ușile Palladio?

Realizate în Irlanda, aceste uși sunt fabricate dintr-o singură bucată, monococă, fapt care le face indestructibile. De asemenea, panourile de sticlă decorativă sunt realizate din sticlă securizată, care este de 4 ori mai rezistentă decât sticla normală. Astfel, nu doar că vorbim despre o investiție durabilă ci și despre una care te va ține în siguranță.

Toate ușile Palladio sunt, de asemenea, realizate cu garnituri special fabricate, ceea ce însemnă că asigură o dublă izolare și protejează de vânt, ploaie sau gerul iernii. Totodată, partea solidă a foii de uşă a fost testată pentru a atinge un coeficient termic de u=0,205, iar coeficientul termic al uşii combinat cu coeficientul termic al geamului triplu oferă un coeficient termic combinat de u=0,98.

Care sunt principalele avantaje ale ușilor Palladio?

  • Siguranță – toate ușile sunt dotate cu un sistem de blocare cu cârlig în 8 puncte și cu zăvor autoblocant
  • Durabilitate – materia primă utilizată este de înaltă calitate pentru a asigura o viață îndelungată produselor
  • Eleganță – catalogul consistent de produse oferă posibilități multiple beneficiarilor de a opta pentru un design care să se potrivească perfect cu aspectul întregii locuințe

Despre Palladio Doors Romania:

PALLADIO DOORS SRL este unic distribuitor al uşilor Palladio în România. Toate produsele noastre sunt proiectate în Irlanda, oferind o calitate excepțională, eleganţă și o durabilitate formidabilă. Toate produsele noastre au avut un succes imens în Europa şi Marea Britanie, iar acum sunt disponibile şi în România. Lucrăm cu distribuitori atent selectaţi care pot furniza livrarea şi montajul în toată România la cele mai înalte standarde. Putem furniza o gamă largă de uși, cu design şi culori variate, având la dispoziţie un portofoliu extins de sticlă dublu sau triplu vitrată laminată, ce conferă un grad ridicat siguranță. Toate uşile Palladio sunt livrate din Irlanda, după ce au trecut printr-un control extrem de amănunțit înainte de a părăsi fabrica.