Sonorizarea optimă a unui complex hotelier. Ce trebuie să știi.

Folosește sistemul de sonorizare ca un avantaj al hotelului tău

În plus față de confortul pe care trebuie să îl asiguri clienților în domeniul hotelier, trebuie să ții cont și de eficiența sistemului de sonorizare, ce contribuie semnificativ la experiența clienților în locația respectivă și influențează reputația locației tale și comportamentul de consum al turiștilor.

Studiile de specialitate arată faptul că ceea ce clienții văd, simt, miros sau gustă este influențat de calitatea muzicii din locația în care se află. Sunetul creează emoție, iar calitatea sistemului de sonorizare ales este cel puțin la fel de importantă ca și muzica difuzată.


Controlează online (de pe telefonul mobil, tableta sau computer) sistemul audio al hotelului tău

Calitatea sonorizării depinde de alegerea potrivită a echipamentelor audio și acoperirea optimă a spațiului prin personalizarea soluției tehnice pentru nevoile locației tale.

Echipamentele audio și amplificatoarele pot fi controlate prin aplicații dedicate, pentru administrarea eficientă și facilă a sonorizării în cadrul unui complex hotelier. Audac Touch este platforma de control a sistemelor audio Audac ce permite controlarea simultană a echipamentelor audio, a unităților de transfer și echipamentelor terțe. Pentru controlul amplificatoarelor, software-ul Armonia permite managementul și controlul la distanță al amplificatoarelor Powersoft.

Se poate astfel controla volumul, sursa de muzică și se pot face setări diferite pe zone specifice – recepție, lobby, club, piscină, restaurant, sala de conferințe – având control independent din (touch) panel, și/sau din aplicații instalate pe dispozitive mobile.

Integrează estetic și funcțional sistemul de sonorizare, în funcție de specificul fiecărei zone

Integrarea estetică a echipamentelor audio la interiorul hotelului tău, poate fi extinsă și în aer liber, cu difuzoare rezistente la intemperii, integrate optim în decor.

Din punct de vedere funcțional, se pot realiza integrări speciale în sălile de conferință și integrări cu sistemul de efracție și evacuare.
În cazul în care optezi pentru compartimentarea sălii de conferință cu pereți mobili, există posibilitatea de sonorizare ca un tot unitar sau divizat.


Posibilitatea integrării sistemului audio cu cel de efracție și evacuare sporește gradul de siguranță oferit clienților, redarea mesajelor de avertizare fiind prioritizată în raport cu difuzarea muzicii ambientale.

În plus, pentru sistemele de sonorizare complexe, există posibilitatea introducerii controlului local pe fiecare cameră.

Folosește echipamente eficiente și soluții special adaptate hotelului tău

În domeniul hotelier, este necesar să acorzi atenție sonorizării ambientale în spațiile comune, soluțiilor audio optime indoor și outdoor în zone precum restaurantul, clubul, piscina, terasa, dar și sistemelor de conferință, fără a neglija posibilitatea integrării cu sistemele de efracție și evacuare.

Toate aceste principii au fost implementate de curând de AudioVision Store în cadrul celei mai noi locații de cinci stele de pe litoralul românesc, Phoenicia Royal, parte a lanțului hotelier Phoenicia Hotels.

AudioVision Store îți oferă soluții audio complete pentru hotelul tău, consultanță de specialitate în proiectarea soluției audio optime și echipamente cu 4 ani garanție, consum redus de energie și minimă degajare de căldură.

AudioVision Store este principalul reprezentant în România al Audac, producător de boxe, amplificatoare și sisteme complete de sonorizare și distribuitor unic al produselor KV2 Audio, concepute și dezvoltate de unul din pionierii în producția de boxe active și pasive și sisteme de sonorizare complete, precum și al Powersoft Audio, liderul mondial în producerea de amplificatoare audio profesionale premium, compacte, eficiente din punct de vedere energetic.