4+1 motive sa iti iei usile de interior si exterior de la Porta Design!

Porta Design Invest SRL este distribuitor de usi de interior, exterior, usi tehnice si metalice. Comercializam toate modelele de usi apartinand brandurilor Porta Doors si Verte Doors (inclusiv manerele si toate accesoriile). Din noiembrie 2016 am introdus in oferta intreaga gama de usi de interior si intrare in apartament marca Dre, importate din Polonia. De asemenea, oferta noastra contine si usile metalice Delta, precum si usi din tamplarie PVC (termopan). Va oferim si manere de usi Gato si Renz, de calitate foarte buna.

Iata 4 +1 motive sa iti iei usile de la Porta Design Invest:

1. SUTE DE MODELE, CULORI SI FINISAJE
Fiind o firma specializata, vindem toate modelele, culorile si finisajele apartinand unui brand de usi, nu doar cateva (care se vand mai bine, in general). Brandurile de usi pe care le comercializam ofera sute de modele, culori si finisaje.

2. PERSONAL SPECIALIZAT
Personalul nostru lucreaza cu un numar restrans de categorii de produse, pe care le cunoaste foarte bine, spre deosebire de o firma care vinde multe produse foarte diversificate si de la multi producatori, mai greu de retinut de un angajat

3. PRODUSE DE CALITATE
Porta Design Invest SRL comercializeaza usi, manere si accesorii pentru usi doar de la cateva branduri cunoscute. Usile si tocurile de usi sunt realizate in fabrici moderne, dotate cu utilaje performante, folosind doar materiale de calitate.

4. MONTAJ USI
Efectuam montaj pentru usile Porta Doors, Verte Doors, Delta, Dre si usi din termopan folosind personal experimentat, cu multe lucrari la activ. Montam si usi care nu au fost achizitionate de la firma noastra.

+1 BONUS┬á– garantie extinsa de la 3 la 5 ani daca usile Porta Doors sunt montate de montatori autorizati!

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta de pret sau mai multe informatii: