Cum poți schimba aspectul camerei de hotel cu un singur produs inovator?

Amenajările interioare nu trebuie să fie complicate ca să fie de efect și nici nu trebuie să necesite mult timp să fie gata. Fie că vrei să amenajezi de la zero o cameră nouă într-un hotel sau reamenajezi una deja existentă, vrei să adaugi un plus de originalitate într-o pensiune sau vrei să scoți în evidență o recepție, o sală de conferințe sau un spațiu de evenimente, un singur produs te poate inspira și ajuta să obții un finisaj de impact pentru cei care îți vor călca pragul: Deco Panel 3D.

Un produs nou pe piața din România

Panelurile 3D sunt un produs nou pe piața din România (distribuit în exclusivitate de Klar Design) și sunt recomandate în primul rând de formele tridimensionale care pot scoate din anominat orice spațiu. Simplitatea cu care pot fi montate este un alt avantaj, alături de opțiunile infinite de a le vopsi după cum te poartă imaginația. Este important de știut că aceste paneluri sunt fabricate dintr-un amestec de fibre de bambus și trestie de zahăr, sunt ușoare ca și greutate dar sunt și rezistente în acelasi timp. Sunt ecologice și biodegradabile 100%, deci foarte prietenoase cu mediul.

Așadar, dacă te gândești să schimbi aspectul unei încăperi și ești în pană de idei, ai 11 modele de panel 3D care să te inspire să creezi ceva original.

Cu câțiva metri pătrați de panel 3D împreună cu adezivul pe care îl primești gratuit la achiziționarea acestuia, plus puțină vopsea, 2-3 spoturi de lumină, eventual 2-3 șipci de lemn pe care le tai în unghi la 45 de grade și pe care le poți da cu o vopsea spray, poți schimba complet decorul! Posibilitățile sunt nenumărate. Poți folosi panelurile pentru un perete întreg, poți decora doar parțial peretele și poți să le aplici chiar și pe tavan.

11 modele cu livrare gratuită și adeziv oferit gratuit

Fiind un produs nou pe piața din România, panelurile sunt însoțite de Adezivul Acrylic potrivit pentru lipirea lor, care deocamdată este oferit gratuit de firma Klar Design SRL, care este unic importator și distribuitor al acestuia. De asemenea, cei care achiziționează aceste paneluri beneficiază de transport gratuit în orice oraș din țara în care firma de curierat are punct de lucru. Pentru celelalte localități, un reprezentant al firmei va calcula personalizat distanta și costurile pentru ca, în final clientul să știe exact toate costurile înainte de a face comanda.


Pentru mai multe idei de amenajări cu paneluri 3D, detalii despre montaj sau o ofertă personalizată de preț, KLAR DESIGN vă sta la dispoziție la numărul de telefon 0747 033 199, pe pagina de Facebook Deco Panel 3D și în curând în shop-ul online http://www.decopanel3d.ro.