Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, ajuns la 20%

Oradenii vor avea o noua oportunitate de relaxare si de a dezvolta infrastructura turismului de agreement: Complexul wellness-termal Nymphaea. Este vorba de un ansamblu de 6 corpuri de cladire, 7 bazine exterioare si amenajari peisagere, investitie care se ridica la 15,7 milioane de euro.

Nymphaea 2In acest moment, stadiul lucrărilor este de 20%, iar stadiul valoric de 15%.

Viitorul Aquapark al Oradiei are prevăzute 10 tobogane, din care patru interioare, 1.000 de dulapuri de vestiar cu cheie şi o parcare cu 311 locuri, unde vor putea parca inclusiv autocare.

Obiectivele specifice pentru acest proiect sunt: realizarea de bazine de inot si a unui bazin cu valuri; realizarea unei zone de agrement dotata cu echipamente de joaca pentru copii; constructia de Aqua – tobogane si bazine dotate cu jacuzzi, sub forma circulara, pentru grupuri de maxim 8 persoane; realizarea unei zone de agrement nautic dotata cu echipamente specifice: canoe, barci, hidrobiciclete; realizarea unei zone de agrement in aer liber: bai de soare si heliocura; amenajarea unei zone pentru dezvoltarea sportului in aer liber si a sporturilor de sala cat si zone de refacere a sanatatii si recuperare a capacitatii de munca.

Proiectul urmează să fie finalizat până în luna decembrie 2015. Prezentari ale firmelor interesate de colaborari pot fi trimise pe adresa de email a antreprenorului.

De la inceputul anului, specialistii Hotel Invest identificat 135 de zone de agreement.

Pentru a oferta la acesta investitie sau la alte cateva sute, contacteaza-ne aici.