Hotel cu 8 etaje am nevoie de saltele

In prezent se lucreaza la ultimele nivele. Acesta are un regim de înaltime P+8E, cu un restaurant de aproximativ 100 de locuri si o piscina exterioara. Constructia este propusa sa se desfasoare pe noua niveluri, parter si opt etaje, cu o terasa descoperita peste nivelul opt.

salteaDe asemenea, se propun pentru fi amenajate o parcare cu 32 de locuri, terase exterioare si jardiniere. Suprafata totala a acestuia de 1.980 mp, din care suprafata construita conform prezentului proiect va fi de aproximativ 740 mp, masurata la cota terenului amenajat

Hotelul se construieste in Navodari. Investitorul ne-a spus ca a stabilit colaboratorii pentru majoritatea materialelor necesare finalizari acestei investitii, insa ar dori sa primeasca oferte pentru saltele.

Anul acesta specialistii HotelInvest au vorbit cu peste 1100 de investitori  Horeca, care acum isi construiesc sau isi amenajeaza investia. Pentru a oferta la acesta investitie sau la oricare alta din investitiile monitorizate de specialistii Hotel Invest, contacteaza-ne aici.