8 Hoteluri Hilton se vor construi in Romania

Un fond de investitii romano-britanic are in plan dezvoltarea unei retele de hoteluri de 3 si 4 stele in Romania, iar in curand urmeaza sa deschida prima unitate de pe plan local, a spus Ion Catutoiu, directorul companiei imobiliare RealTime, agentia care reprezinta fondul de investitii pe plan local.

Roquebrook este un fond de investitii infiintat in 2008 in Londra cu scopul de a dezvolta proprietati hoteliere. Compania a semnat de la finalul lui 2008 un contact cu Hampton, brandul economy al Hilton, pentru dezvoltarea unei retele in Romania, iar acum dupa aproape 4 ani, este la un pas de inaugurarea primul hotel, in Cluj.

ÔÇ×Primul hotel, cel din Cluj, urmeaza sa fie inaugurat in urmatoarele luni si au deja semnat contractul pentru un hotel in BucurestiÔÇŁ, a spus Catutoiu.

Catutoiu a mai adaugat ca britanicii au in plan dezvoltarea unor hoteluri Hampton si Garden Inn, iar printre orasele vizate se numara Brasov, Craiova, dar si Bucuresti, unde au doua terenuri.

ÔÇ×Sunt hoteluri de circa 100 de camere, toate in zone centrale. Simt ca in Romania exista loc pentru hotelurile brand economyÔÇŁ, a explicat Catutoiu.

Compania britanica vrea sa dezvolte in Romania o retea de pana la 8 hoteluri Hampton.

Potrivit Real Time investitia totala pe hotel variaza intre 8 si 10 mil. euro, iat Roquebrook intentioneaza sa vanda unitatile pe care le dezvolta catre alte fonduri de investitii, dupa finalizare.

Potrivit Real Time, compania intentioneaza sa vanda hotelurile pe care le dezvolta cu sume care variaza intre 9,5 si 13,5 mil. euro.

Sursa
Add a Comment