Calirom, Gewiss și alte nume cu rezonanță din domeniul ospitalității vin la FORO 2018, pe 8 iunie, în București

Forumul Internațional de Turism al României, denumit pe scurt FORO este multașteptatul eveniment din domeniul horeca și al turismului de la începutul verii. După cum spun și inițiatorii evenimentului, FORO este despre “calitatea serviciilor și despre calitatea spațiilor în industria ospitalității” iar scopul acestuia este de a promova exemplele de bună practică și management din industrie de pe piața autohtonă.

FORO 2018 va avea loc pe 8 iunie la Athenee Palace Hilton din București și va aduna peste 200 de nume cu rezonanță din domeniul ospitalității din peste 10 țări. Vorbim despre lideri și investitori din întreaga Europa, dar și manageri de hoteluri din categoria 4* și 5*.

Anul acesta Calirom a ales să susțină FORO 2018 în calitate de parteneri. Asta deoarece întotdeauna ne dorim să sprijinim proiectele din domeniul horeca și turismului care vin cu ceva nou pe piață și ridică standardele la un alt nivel. Mai mult de atât, susținem FORO 2018 împreună cu partenerii noștri de la Gewiss, cu care am încheiat un parteneriat de colaborare pentru industria ospitalității la începutul lui 2018.

Prin acest parteneriat dorim să oferim soluții complementare, pentru a crea experiențe inovatoare atât pentru hoteluri cât mai ales pentru oaspeții acestora. Împreună susținem acest parteneriatul prin profesionalism, inovație, tehnologie și design. Asta deoarece dorim să inovăm încă o data piața de soluții tehnologice hoteliere din România, oferind împreună sisteme complementare, care să aducă unitate peste tot în camera de hotel, privind funcționalitatea, tehnologia modernă și designul minimalist definit prin finisaje de lux.

În plus, suntem bucuroși să anunțăm faptul că vom avea și o scurtă prezentare a viziunii noastre în cadrul primei sesiuni de comunicări, pe tema importanței reputației în industria ospitalității. Prezentarea va fi susținută de colegii noștri Lorand Pavai și mai nou-venitul în echipa Calirom, Andrei Severin. Lorand este responsabil de dezvoltarea tehnologică a companiei, contribuind și la extinderea sa pe plan internațional prin colaborări cu dealeri și parteneri externi, iar Andrei este export managerul nostru. Vor mai fi și câteva surprize, despre care puteți afla mai multe participând pe 8 iunie la FORO. 

FORO face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, alături de SCHOOL + HOSPITAL, Building Education Bucharest International Forum, Romanian Hospital Convention ROHO și Romanian Agriculture Leadership Forum RALF. Mai multe despre aceste eveniment puteți afla accesând www.foro.com.ro.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la FORO 2018!