9 greseli facute in timpul sederii la hotel!

De la felul in care sa te porti cu personalul pana la reguli speciale, exista cateva lucruri pe care nu este bine sa le faci intr-un hotel daca vrei sa ai o vacanta placuta si sa eviti evenimentele urate sau surprizele nefaste.

Iata o lista cu ce nu este bine sa faci atunci cand te cazezi la hotel, conform Travel Channel:

1. Nu tipa la personal. Niciodata!

2. Nu spune nimanui numarul camerei in care stai. Nu are rost sa vorbesti tare cu receptionerul despre acest lucru, astfel incat sa te auda jumatate din lumea din hotel. In plus, acesta poate arata spre numar, fara a-l rosti cu voce tare.

3. Daca vine cineva la usa noaptea si iti spune ca face parte din personal si vrea sa verifice ceva la tine in camera, eventual sa vada buletinul musafirului tau, nu-l lasa sa intre inainte sa vezi tu actul sau de identificare.

4. Nu te grabi sa acuzi angajatii hotelului ca ti s-a furat ceva. Din experienta hotelierilor, 99% dintre aceste obiecte sunt gasite la o cautare mai atenta in camera. Totusi, daca nu iti gasesti sub nicio forma un bun, este dreptul tau sa chemi politia.

5. Nu comanda la room service daca paginile meniului sunt rupte si murdare. Cel mai probabil nici serviciile nu vor fi conforme cu asteptarile tale.

6. Nu folosi prosoapele hotelului pentru a te demachia sau a-ti lustrui pantofii, caci le vei strica si este posibil chiar sa fii pus sa le platesti.

7. Nu arunca nimic in cosul de gunoi din camera din ce ai vrea sa tii ascuns, cum ar fi ace de insulina, teste de sarcina sau alte lucruri de acest gen.

8. Nu-ti lasa bagajele nesupravegheate intr-un hol de hotel, nici macar pentru cateva secunde.

9. Nu te jena sa suni la hotel apoi, daca observi ca ai uitat ceva acolo, indiferent despre ce ar fi vorba.

Sursa
Add a Comment