Ramada ajunge si la Cluj- Napoca

Akantus Hotel din Cluj-Napoca a fost afiliat lanțului internațional Ramada. Hotelul este amplasat în centrul orașului, are 100 de camere, patru săli de conferințe, două restaurante și un centru wellness.

“După ce ne-am demonstrat capacitatea de a administra cu success un hotel independent, preocuparea noastră constantă a vizat îmbunătățirea calității serviciilor și stabilirea unor standarde de operare compatibile cu cele mai exigente cerințe de pe plan internațional, preocupare care a dat roadele scontate, astfel încât am încheiat anul 2012 cu rezultate peste așteptări, iar acum suntem încântați să ne alăturăm familiei Wyndham Hotel Group, deținătorul francizei Ramada” declară Zsolt Torjai, director general Ramada Hotel Cluj.

Proiectul a fost dezvoltat de către Trend Hospitality Consulting & Management, care a asigurat afilierea hotelului. ”Cluj Napoca este unul din cele mai importante orașe din România și a fost una din destinațiile prioritare pentru Ramada. Ca urmare ne bucurăm că am reușit acestă afiliere împreună cu EuroTrend Grup. Este un hotel nou, cu facilități moderne de business și leisure, care completează foarte bine portofoliul Ramada din România”, a declarat Lucian Marinescu, senior associate al Trend Hospitality.

„Din perspectiva proprietarului, printre avantajele afilierii se numără și vizibilitatea, rezonanța și poziționarea brandului Ramada și accesarea unor canale de vânzări noi la care nu am avea acces în alt mod, motiv pentru care estimăm o creștere cu aproximativ 12% a cifrei de afaceri din 2013”, a declarat Răzvan Tărmure, director general al EuroTrend Grup.
Ramada Hotel Cluj va continua să fie administrat de către EuroTrend Grup Imobiliar, dar în urma asocierii, oaspeții vor avea o serie de beneficii suplimentare, inclusiv posibilitatea de a colecta și de a folosi punctele de fidelitate din sistemul Wyndham Rewards.

În Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality și care deține exclusivitate de francizare branduri Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn, din portofoliul Wyndham Hotel Group.

Ramada se găsește în Bucuresti, Brașov, Cluj, Iași, Oradea, Pitești și Sibiu.

Sursa
Add a Comment