Va asteptam la ROMHOTEL in perioada 15-18 Noiembrie 2012

Ti-ai facut planuri pentru vacanta de iarna, Craciun si Anul Noul? In cazul in care esti in cautare, optiunile tale se rezuma la o alegere foarte simpla: daca decizi sa imbratisezi zapada sau sa fugi de ea. Din acest punct de vedere poti gasi o gama larga de variante, in orice tabara te afli, la Targul de Turism al Romaniei – cel mai mare eveniment dedicat calatoriilor si activitatilor de petrecere a timpului liber.

Incepand de joi, 15 noiembrie 2012, si pana duminica, te asteptam la ROMEXPO pentru a-ti prezenta cele mai inedite idei de vacante pentru sezonul de iarna/primavara 2013, atat in Romania, cat si in strainatate.

Vei fi intampinat de catre cele mai importante si serioase agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale, organizatii de promovare a turismului din strainatate, oficii, organizatii si institutii de promovare a regiunilor turistice din Romania, dar si prestatori de servicii de transport, de cazare si de agrement. In acelasi timp, vor fi prezente edituri si institutii culturale, dar si reprezentanti ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri si blog-uri consacrate.

Pentru toti vizitatorii am pregatit premii importante constand in sejururi si cadouri oferite de catre expozantii targului, iar printre actiunile programate pe perioada targului mentionam Expozitia de fotografie, intitulata „Vacante cu farmec”, realizata de catre Cristian-Alexandru Catana, castigatorul ultimei editii a Salonului National de Fotografie Turistica. Aceasta expozitie va putea fi admirata pe toata durata desfasurarii targului, la standurile revistei „Vacante la tara” si ANTREC ROMANIA. Fotografiile expuse ce doresc sa evidentieze farmecul zonelor rurale cu toate frumusetile naturale, sentimente si expresii ale oamenilor simpli, si nu in ultimul rand, fotografii ce ne arata noua, tuturor, ca traditiile romanesti sunt vii si povestea lor merge mai departe.

Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei, se va desfasura cea de-a 20-a editie a Expozitiei Internationale de Echipamente, Dotari si Mobilier HORECA – ROMHOTEL.

Cele peste 70 de companii prezente in cadrul acestui eveniment vor expune bucatarii profesionale, echipamente pentru prepararea cafelei, decoratiuni interioare, mobilier si corpuri de iluminat pentru unitati hoteliere si restaurante, cosmetice pentru hoteluri, produse si echipamente de curatenie, dotari si solutii la cheie pentru profesionistii din domeniu.

Editia 2012 va fi caracterizata nu doar de prezenta brandurilor internationale de top, dar si de o agenda bogata de evenimente conexe, care se vor focusa pe cele mai relevante trenduri din industria HORECA. Dintre acestea mentionam: seminarul “Peisaj cultural, Arhitectura, Tendinte” sustinut de catre Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, simpozionul „GreenArts Design for Green Hotel”, prezentata de catre Asociatia Ecologica “Turism Verde” si workshop-urile cu tema “De ce un Centru SPA in hotel?” organizate de catre firma Despre Spa.

De asemenea, in cadrul Pavilionului C6 puteti participa zilnic la competitii de barista profesional, realizate de catre Asociatia de Cafea de Specialitate, SCAE Romania.

Programul de vizitare al expozitiilor este urmatorul:

15 – 17 noiembrie 2012 intre orele 10.00 – 18.00
18 noiembrie 2012 intre orele 10.00 – 16.00

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor: www.targuldeturism.ro si www.romhotel.ro.
Add a Comment