Peisaj de basm din Romania – premiat de Comisia Europeana

sursa foto
Comisia Europeana a premiat localitatea Jurilovca din jud. Tulcea pentru turism accesibil si sustenabil. Alaturi de Jurilovca au mai fost premiate 18 destinatii turistice mai putin cunoscute din tari precum Franta, Austria, Belgia sau Croatia.

Conform unui comunicat al oficialilor de la Bruxelles postat pe europa.eu, comuna este situata intr-un peisaj de basm, in apropierea Marii Negre si a Deltei Dunarii. Jurilovca a fost laudata, pentru ca „autoritatile locale sunt dornice sa primeasca vizitatori de toate varstele si din toate colturile Europei” iar localnicii fac toate eforturile pentru a se asigura ca turistii isi pot petrece aici o vacanta minunata.

Premiul s-a acordat pentru efortul localitatilor de a oferi servicii accesibile mai ales pentru batrani sau persoane cu dizabilitati.

CE a prechttps://hotelinvest.ro/wp-admin/post-new.php#izat ca destinatiile europene trebuie sa gaseasca modalitati de a ramane competitive si de a se extinde, in ciuda crizei economice.

Crezi ca domeniul HORECA e pe moarte in Romania? Numai in ultimele 30 de zile pe Raportul de Investitii s-au anuntat peste 200 de investitii HORECA, in diferite stadii. Vrei sa le ofertezi? Contacteaza-ne !

sursa