Ușile pivotante TermoExpress

Ușile pivotante depășesc funcția lor obișnuită, devenind adevărate „statements” de design.

Acestea oferă confort și siguranță maximă pentru utilizator, permițând în același timp libertate arhitecturală completă datorită numeroaselor variante de design și eficiență energetică ridicată. Punctul-cheie pentru pivotarea ușilor este mișcarea lor. Dacă ați văzut vreodată o ușă pivotantă mișcându-se, știți că diferența dintre aceasta și o ușă obișnuită cu balamale este incontestabilă. Ușile pivotante se mișcă pe o axă verticală, asigurând o deschidere utilă generoasă.

Uși pivotante automate

O altă caracteristică incredibilă a ușilor pivotante TermoExpress este că pot fi motorizate și deschise folosind datele biometrice.

Una dintre cele mai impresionante părți ale ușilor pivotante este dimensiunea lor. Dimensiunile maxime ale ușilor pivotante sunt 1650×3000 mm la cele panelate și 2500×4000 mm la cele cu sticlă.

Personalizăm ușile pivotante pentru orice spațiu

Adesea partenerii noștri sunt curioși cu privire la dimensiunea ușilor pivotante, paletarul de culori, opțiunile de securizare, etc.  Răspunsul nostru este întotdeauna același: pot fi exact așa cum vă imaginați!

Când spunem că ușile noastre pivotante sunt complet personalizabile, vorbim serios. Combinațiile sunt infinite!

Așteptăm cu drag proiectele dumneavoastră aici!