Vrei sa cumperi plante, sa amenajezi un spatiu verde, sau ai nevoie de ajutor la deszapezire? Avem o solutie pentru tine!

Prezenta in piata de profil de peste 12 ani, Pepiniera de Val d’Yerres Deux ofera, pe langa plante somptuoase, si o gama variata de servicii precum amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, sisteme de irigat sau servicii de curatenie stradala si deszapezire. Arhitectii nostri se vor ocupa de proiectarea si amenjarea gardinii dumneavoastra, fie ca se porneste de la un sol gol, fie ca se doreste renovarea unui peisaj existent, asigurandu-se ca viziunea dumneavoastra va prinde viata.

pepiniera1

La maison des Jardins – Primul „mall” de plante ornamentale!

Din dorinta de a aduce un plus de valoare sectorului de „gardening” din Romania, am pus bazele unui proiect ambitios, ce s-a materializat in primavara anului 2014 – fiind primul „Mall de plante ornamentale” – La Maison des Jardins, situat pe DN1, in localitatea Saftica, de a carui amenajare ne-am ocupat personal si care in prezent se bucura sa va primeasca si in cea de a doua locatie, in zona Mall Baneasa (langa Brico Depot).

Indiferent de stilul arhitectural preferat (clasic, contemporan, mediteranean, etc.), echipa noastra de specialisti are capacitatea de a transforma orice spatiu (exterior sau interior), intr-un colt de rai, care sa atraga pana si privirile celui mai aprig critic, devenind vedeta sezonului, in orice anotimp al anului!

Mai mult decat atat, pentru a ne asigura ca lucrarile efectuate se vor conserva in timp, va oferim si serviciile de mentenanta lunara si consiliere cu privire la ingrijirea corespunzatoare a plantelor.