Culisantele COR VISION PLUS de la TermoExpress

Maximizează spațiul interior folosind culisantele COR VISION PLUS! 

Creează un spațiu luminos, cu o estetică modernă, profitând din plin de vitraje mari cu minimum de profile de aluminiu vizibile. Descoperă gama de culisante TermoExpress aici.

Izolarea fonică, termică și etanșeitatea sunt subiecte la care COR VISION PLUS excelează!

Cu dimensiuni de până la 16 metri, ușile și ferestrele culisante sunt soluția optimă pentru conectarea spaţiului interior cu cel exterior, bucurându-te astfel de priveliștea din grădina ta. Sistemul propus oferă atât posibilitatea de deschidere manuală, având greutatea de până la 400 kg/foaie, cât și posibilitatea de deschidere cu motor, permițând greutăți de până la 700 kg/foaie. Astfel, COR VISION PLUS se poate integra cu ușurință în sistemele automatizate pentru case inteligente.

De asemenea, alegând COR VISION PLUS vei economisi spațiu, crescând considerabil confortul locuinței tale. Acest sistem culisant îmbină deschiderile mari cu siguranța și eficiența energetică.

Deoarece știm că fiecare client este unic și fiecare proiect este special, produsele TermoExpress sunt personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

De ce să alegi TermoExpress?

Seriozitate și implicare

Ne-am dezvoltat continuu resursele, am investit în pregătire profesională de specialitate și ne-am concentrat constant pe piață, pentru a vă putea oferi servicii de primă clasă. Suntem pe deplin încrezători în capacitatea noastră de a vă satisface cerințele prin expertiza și resursele noastre, devenind astfel parteneri de încredere.

Consultanță și suport

Managerul de proiect   va asigura  cea mai bună soluție din punct de vedere tehnic pentru proiectele pe care le derulați  și va fi alaturi de dumneavoastra de la inceputul proiectului pana la finalizarea lucrarii cu tot suportul de care aveti nevoie .

Calitate certificată

Produsele noastre sunt certificate:

Aluminiu: CE, CSTB, Qualicoat, Sea-Side, Qualideco, Ewaa-Euras, ISO 9001, DIT, BBA, CWI;

PVC: CE, CSTB, ISO9001;

Vitrare: CE, CEKAL.