Spatiu de agrement de 800.000 lei isi deschide portile pentru achizitii

In curand locuitorii din Sura Mica, judetul Sibiu, vor avea unde sa se relaxeze. Domnul Cristian Constantin, managerul fabricii de vopsele MADAZI doreste sa deschida un spatiu de agrement ce va contine terenuri de tenis, sala de biliard si un spa.

teren tenisProiectul este realizat din fonduri europene. Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 800 de mii de lei, din care 85% vor veni de la comunitatea europeana. „Oameni vor sa faca miscare, sa se relaxeze, de accea am decis sa construiesc un spatiu de agrement de care toata comunitatea sa se bucure” – a declarat investitorul.

In acest moment se fac procedurile de achizitii pentru lucrarile de constructii, iar ofertele se pot trimite pana in data de 27 noiembrie 2014 ora 12:00, la sediul beneficiarului. Data de finalizare a spatiului de agrement este luna septembrie a anului viitor.

In acest an Hotelinvest.ro a identificat 24 noi investitii cu date de contact reprezentant constructia de noi spatii de agrement  in judetul Sibiu.

Hotelinvest.ro te ajuta sa ofertezi la proiecte de interes si te promoveaza la investitorii in pensiuni, hoteluri sau SPA-uri. Pentru a oferta la proiecte de care altfel nici macar nu ai afla de ele, contacteazane aici.